Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За прекъсването на форума - август 2016 г.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Темите, които се прочел, се маркират като прочетени. Има разлика в сравнение със стария форум, който имаше проблем със сесиите - при всяко излизане (дори затваряне на браузъра) маркираше като прочетени всички теми, независимо, че реално не са такива (а всъщност не трябва да е така!).
Ако наистина не ти се отбелязват като прочетени теми, които си прочел, опитай да изчистиш кеша на браузъра си и да го рестартираш.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Уж всичко ми е активирано като функции, а в подписа ми не се визуализират картинките.
Отделно често ми се случва като си вляза в профила, да ме препрати към форума с Invalid URL или нещо такова, не съм го записал точно. И така пробвам 3-4 пъти на накрая ме пуска.
Може би това най-отдолу е причината:
HTML кодът е Изкл.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
bo написа: Преглед на мнениетоуж всичко ми е активирано като функции, а в подписа ми не се визуализират картинките.
отделно често ми се случва като си вляза в профила, да ме препрати към форума с invalid url или нещо такова, не съм го записал точно. и така пробвам 3-4 пъти на накрая ме пуска.
може би това най-отдолу е причината:
Едното вече е видимо...
Не е проблем в html кода.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Pecho написа: Преглед на мнениетоОще не съм решил както трябва проблема с часовите зони, само съм го закрепил (вж. тук).Последна редакция от NikMar; 24.08.2016, 11:15.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоУж всичко ми е активирано като функции, а в подписа ми не се визуализират картинките.
Отделно често ми се случва като си вляза в профила, да ме препрати към форума с Invalid URL или нещо такова, не съм го записал точно. И така пробвам 3-4 пъти на накрая ме пуска.
Може би това най-отдолу е причината:
За невалидните URL-та - единственото, за което се сещам в момента е, че подобно съобщение ми е излизало само за някои линкове и само с мобилния стил и само когато ползвам мобилния Интернет на Мтел. Правих проба през нета на Теленор - там си работи нормално. Ако можеш да опишеш по-точно ситуацията, при която получаваш такива съобщения, вкл. самите съобщения и линкове.
NikMar написа: Преглед на мнениетоТова съм го пропуснал, но какъв е смисъла от часова зона във форума, а така също и от начален ден на седмица? Мисля, че е достатъчно да се хващат от настройките на компа и готово. От друга страна това да не би да има връзка с преизчисляване на времето ако влезе човек от друг часови пояс, как се вписва времето му във форума?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Днес реших да влезна от същия компютър от който съм влизал преди. Предложи ми да се "впиша/логна", пиша име и потребител и казва, че са неверни, а ... същевременно горе ме поздравява "Здравей Женшен"... това добре, ама що така? И все ми спори, че името и паролата не са верни. Накрай си кликнах на името и влязох в профила си, а от там и във форума... Почему бря?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако под “същия компютър от който съм влизал преди” имаш предвид, че си влизал преди в стария форум и си ползвал автоматичното логване, бих предположил, че е станала някаква “манджа с грозде” от кукитата на старата и новата платформа. Ако е така, излез от профила си, изтрий кеша на браузъра си и го рестартирай.
Мисля, тази тема постепенно се промени в съдържателно отношение. Заключвам я, нека продължим в За новата платформа на форума - въпроси и отговори.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар