Преди някой да се изкаже отрицателно, нека първо прочете! Може би това ще е някакво ограничение, но ...! В последно време попадам на няколко поста в рубриката "Продава", които са първи постове на даден потребител! За мен е ясно, че в над 90% от случаите това са потребители които нямат нищо общо с основните идеи на форума на ФИАТ - подпомагане със мнение при консултация за различните проблеми, споделяне на опит за колите ни - марка ФИАТ, даване на съвет за сервизи и т.н. Никой мен не може да ме убеди, че потребител на който първия му пост е в "Продава" милее по-някакъв начин за горните неща. Та предложението ми към админите на форума е: Възможно ли е да се въведе някакво ограничение обяви в рубриката "Продава" да се пускат само от потребители, които имат определен брой /колко 10-20-50 - да се направи анкета, ако се приеме предложението ми/ постове във форума! Или да са достигнали определен ранг - което май е същото предложение като горното! Вярно е, че това ще бъде някакъв вид ограничение - но според мен то ще бъде основно за НЕКОРЕКТНИ потребители на форума!!! А и има специални сайтове за продажба на автомобили и резервни части!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение към админите за "Продава"
Collapse
X
-
Не всички които продават и постват за първи път продават ментета! Така че се замисли дали няма да изпуснеш ти някоя далавера ако стане така както предлагаш! Ограничиш ли по този начин някой най-много да го откажеш да продава в твоя форум! А тея дето искат да си продадат ментетата те ще намерят начин да ги продадат ! Виновни са си тея които ги купуват без да проверят! (лично мнение)Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
fiat_love написа:Не е лошо с първо мнение да продадеш ФИАТ или части за такъв, но лични. Ако се регистрираш само за да пуснеш реклама в раздел "Продава" вече трябва да подлежи на санкция. Примери много.
Коментар
-
По първия линк - предупредих го с жълт картон, не е допустимо такива обиди тука във форума. По 2 и 3 - струва ми се някакъв конфликт на лична основа, а и спора им е за някаква кутия за Волво, което не прави продавача некоректен към потребителите тука.Колкото до 4 - ами нека си обяви човека голфа тука, макар и за мен да е безсмислено.Като цяло смятам че правилата в раздела са перфектни и като модератори ги контролира то нещата ще си дойдат на място. А за всички останали - ако видите явна лъжа не се колебайте да я изобличите!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:По първия линк - предупредих го с жълт картон, не е допустимо такива обиди тука във форума. По 2 и 3 - струва ми се някакъв конфликт на лична основа, а и спора им е за някаква кутия за Волво, което не прави продавача некоректен към потребителите тука.Колкото до 4 - ами нека си обяви човека голфа тука, макар и за мен да е безсмислено.Като цяло смятам че правилата в раздела са перфектни и като модератори ги контролира то нещата ще си дойдат на място. А за всички останали - ако видите явна лъжа не се колебайте да я изобличите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар