Чудех се каква кола да си купя. Приятели ми предлагаха най-различни марки и модели (вкл. Голф), докато аз предпочитах други варианти, като Меган, А4 и др... и един ден гледам една приятелка с Браво.. и признавам си.. никога не бях се заглеждал в какъвто и да е ФИАТ. Като го разгледах.. много ми хареса и освен Меган/Лагуна, А4 започнах да оглеждам Брава (интересувах се само от автомобили с 4 врати) в мобайла и по автокъщите.За качествата на избраните от мен автомобили потърсих в google и така попаднах на форумите на Рено, Ауди и ФИАТ.Сега след като си купих Мареа се старая да попивам всяка ценна информация за марката и модела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде научихте за форума .... ?
Collapse
X
-
Аз май бях писал вече някъде Иначе от форума на Алфа РомеоAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Аз научих съвсем случайно, когато търсех предни пружини за cinquecento-то, след като едната се счупи ... За жалост бях разочарован, когато видях, че никой неможа да ми помогне, но след това разбрах, че 500-ките наистина са малко в България ... А сега много се радвам, че попаднах тук ... когато за първи път влязах се регистрирах, след това пуснах темата за пружините и докато мине времето почнах да разглеждам ... и ми стана интересно, сложих го във фаворитите и почнах редовно да влизам
Коментар
-
Ми аз го открих, поради простата причина, че го търсих... :D Един ден седнах и писах всички възможни варианти, които ми хрумнаха за адрес на марката Fiat в България и така..Още същия ден открих форумите на Lancia и Alfa Romeo.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз написах в Гугъл "форум fiat" и след като видях, че първия домейн е всъщност поддомейн на hit.bg и направо цъкнах на Клуб FIAT България :: Индексno pain no pain
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар