Bubis написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде научихте за форума .... ?
Collapse
X
-
аз си пишех по малко в ФИАТ раздела на Алфа форума и в ДИР.БГ-то , и тогава на връщане от Италфеста Митко и Марио ми казаха за новия Фиат форум и да съм побързал да се регистрирам за да съм си със същияв ник , и аз побързах по бързах и се регистрирах-- 13 -тиFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
www.GOOGLE.com Ама то малко сложно, прехвърли ме първо към форума на Алфа."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
окъде разбрах за форума ...
от едно приятелче, което си рови из форумите на ситроен и веднъж имало линк към "Истории" и ми каза, че има форум и на Фиатминимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Едно приятелче ровеше за упътване за Типо щото щял да си купува. И какво стана - той не можа да си намери Типо след като ме запали и мен за идеята и си купи Ford Orion а аз след месеци търсене - Типо.Сега обаче доколкото знам форда ме хаби колкото бензин толкова и масло. Та чрез него го открих.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
аз малко преди да си купя темпрата(вече си я бях харесал- многооо!) реших да видя как вървят други темпри в mobile.bg и там беше пусната и моята фиатка и нали има някакъв форум там... та отворих го и някой беше пуснал линк към тук и... ...и съм много Благодарен на администраторите и модераторите че има такъв форум!!!ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Сестра ми се сдоби с Пунто. Колата я купихме от Германия общо взето много хубава колица , обаче е с зимни гуми.Трябва от някъде да и намеря летни гуми а с тях и лети джанти а какво по хубаво място за тази цел от Клуб Фиат. Потърсих в Google този клуб , и го открих. :D Сега дано намеря и джанти с гуми тук
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар