И аз подкрепям, че нещо верно Консултации се задръсти с дизелови проблеми и понякога общите теми бързо се губят. А и ще е по-лесно за новодошлите да препрочитат темите според интереса.
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
епа то тогава требе и за бензинките отделна тема! или по подразбиране темата "Консултации" ще се отнася само за бензиновите возила?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Подкрепям, а ако пък някой се и хване да копипейстне всички теми от консултации....златен ще е!
Как става копирането, чрез функцията "Премести" или по по-засукан начин?Ако е само с отметките и след това "Премести" ок ще го направя.
С премести ще стане, но трябва някой от модовете на консултациите да се захване, като остави линкове и в консултации...(Има си опция при преместването). Ще пусна една анкетка в "консултации", да вземем решение след мнение на всичките потребители!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Си мисля аз... За модератор предлагам без никой да ме убеждава в друго Nino!
АбсАлютно съгласен!Идеята е перфектна.Само остава Nino да се съгласи да го цаним за началник.Всъщност ще го питаме ли изобщо? Направо да му кавваме от кога застъпва!Отивам да гласувам!
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар