в другите форуми като например на Лада и БМВ в профилът си имаш поле "Автомобил" , защо тук няма? Има разни теми в които пишем например кой колко км/ч е вдигал ама пък няма как да разберем за каква кола става въпрос и не само за това все пак е интересно да знаеш колегите с какви возила са не мислите ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за профилът
Collapse
X
-
Ами аз като гледам то голямата част от регистриралите се сме си написали кой каква кола кара само че то излиза най отдоло след писане на тема или отговор.Ето TORINO MOTOR кара FIAT TIPO 1.6 ALEKIUS кара FIAT BRAVA 1.6 и аз Пунто 1.2 пълна инжекция Така че аз по това познавам кой какво кара и ако и другите си го добавят то въпроса е решен.
Коментар
-
mariobg
-
Bubis написа:Колеги бихте ли ми помогнали-как да си сложа аватар? Снощи си играх 2 часа,от компютъра не записва нищо от посочен URL също. Какъв е проблема?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Момчета тона с който си говориме по тази тема заслужава адмирации.Просто не се нападаме как да бъде и това е много хубаво.Аз също го приемам че е по хубаво под името да бъде изписано кой каква кола кара но като се има в предвид трудноста може на първо време да си ги пишем както сега под темите си или под отговорите. Все пак е нещо.
Коментар
-
Bubis написа:Колеги бихте ли ми помогнали-как да си сложа аватар? Снощи си играх 2 часа,от компютъра не записва нищо от посочен URL също. Какъв е проблема?FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар