и мисля че е време да се направят подфоруми Bravo/Brava/Marea, Tempra, Tipo, Uno, Coupe... и т.н. вместо сегавния консултации, във всички големи форуми е така и е доста по-удобно според мене...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форума расте...
Collapse
X
-
Лично моето мнение е да не се разделят още отсега .Просто като гледам няма повече от 5-6 теми на ден така че спокойно можем да ги преглеждаме независимо за какъв модел кола става на въпрос.Пък и някой от дефектите са индентични за различните марки така че четейки ги научаваме за дефекти които могат да ги получат и собствените ни коли.
Коментар
-
коцев написа:Лично моето мнение е да не се разделят още отсега .Просто като гледам няма повече от 5-6 теми на ден така че спокойно можем да ги преглеждаме независимо за какъв модел кола става на въпрос.Пък и някой от дефектите са индентични за различните марки така че четейки ги научаваме за дефекти които могат да ги получат и собствените ни коли.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Оки, и какво ще спечелим като го разделим? Какво ще има в секция "Купе", сам ли ще си пиша? А защо пък Браво, Брава и Мареа да са на различно, какво толкова ги различава ? В смисъл има много проблеми, които са общи. Вярно, други форуми са разделени на модели, но и потребителите са повече(или по-активни). Само погледнете, 93-ма потребители нямат ни едно мнение, още 50 имат по едно, а няма и 100 имат над десет мнения...Аз лично не мисля, че има нужда от такова разделяне, това е моето мнение.
Коментар
-
Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно.И още един технически за : браво-брава-мареа.И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.FIAT TIPO 1,6
Коментар
-
TORINO_MOTOR написа:Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно.И още един технически за : браво-брава-мареа.И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.
Коментар
-
Не не бива да се трият такива регистрирали се .Във всеки един форум си има хора които постоянно пишат и отговарят на зададените въпроси и това е много хубаво въпреки че те се натоварват много.А че темите се следят от много хора е видно от колонката в която е даден броя на виделите темата.Така че засега всичко във форума е нормално според мен но все пак ще се съглася и с другите мнения и както реши мнозинството.Тъй като редовно следя и форума на Мерцедес защото имам и такъв то там ми прави впечатление че на едно питане примерно са му отговорили трима - четирима а в същото време темата е видяна от около 500 човека.И там независимо че са много модели то форума е един и на ден има не повече от 5-6 запитвания но пък прави впечатление огромния брой прочели темите.
Коментар
-
коцев написа:Не не бива да се трият такива регистрирали се .Във всеки един форум си има хора които постоянно пишат и отговарят на зададените въпроси и това е много хубаво въпреки че те се натоварват много.А че темите се следят от много хора е видно от колонката в която е даден броя на виделите темата.Така че засега всичко във форума е нормално според мен но все пак ще се съглася и с другите мнения и както реши мнозинството.
Коментар
-
TORINO_MOTOR написа:Аз съм за да се няправят технически форум за: типо-темпра-уно.И още един технически за : браво-брава-мареа.И наистина тука се напълни с хора дето се регистрират за по еднин въпрос, и после изчезват.Другото ми предложение е тези хора да се изтриват от форума.А не веднъж в годината да се присетят и да питат нещо.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар