Колеги имам едно предложение за форума, например както в Ланчиа форума има меню "Виж новите мнения". Причината е че трябва да отваряме раздели бензинови двигатели, после тунинг, после раздела общи приказки и така ще може да се преглеждат новите теми и мнения на съфорумниците и така да се получават по бързо отговори който понякога са много "спешни" на някой колеги. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за форума
Collapse
X
-
А при мен прочетените теми не се отмятат като прочетени, когато използвам бутона назад на експлорера. Чак като напусна форума и при следващото влизане виждам, че са отметнати като прочетени.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
naskobg написа:Пробвай F5, прави чудеса :DВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар