Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за форума

Колеги имам едно предложение за форума, например както в Ланчиа форума има меню "Виж новите мнения". Причината е че трябва да отваряме раздели бензинови двигатели, после тунинг, после раздела общи приказки и така ще може да се преглеждат новите теми и мнения на съфорумниците и така да се получават по бързо отговори който понякога са много "спешни" на някой колеги. Благодаря
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Такова ли:
    Прикачени файлове
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз това ползвам. Бързо ми е.
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

А при мен прочетените теми не се отмятат като прочетени, когато използвам бутона назад на експлорера. Чак като напусна форума и при следващото влизане виждам, че са отметнати като прочетени.
          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
            А при мен прочетените теми не се отмятат като прочетени, когато използвам бутона назад на експлорера. Чак като напусна форума и при следващото влизане виждам, че са отметнати като прочетени.
            Пробвай F5, прави чудеса :D

Коментар

Колеги седя от камара време във този форум и не съм го видял хахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
              Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
              Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

naskobg написа:
                Пробвай F5, прави чудеса :D
                Прави, ама друг път! Той е за презареждане на страницата, а темите пак си стоят като непрочетени. При мен си стоят така, независимо от кой компютър влизам и без значение на кой интернет съм се закачил (ползвам два доставчика, а ИЕ са от 9 до 11 версия, виндосите 7 и 8.1)
                Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
                  Той е за презареждане на страницата .....
                  Благодаря за пояснението колега, но проблема не е във форума а при теб.

Коментар

Working...
                  X