Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи Google търсенето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи Google търсенето

Това беше единствения начин да достигна до някаква съществена информация
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Може би заради това:
    Pecho написа:
    Поради преместване на форума на нова машина, тази неделя, 9 март 2014, форумът няма да бъде достъпен през част от деня. Възможни са прекъсвания и проблеми и след това, до завършване на всички необходими настройки.Благодаря за разбирането и търпението!
    От тази тема.А може и да нямат нищо общо .
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Поне се успокоих ,че не съм единствения които няма търсачка във форума ,но не ми се пускаше тема .. ясно а кога ще има ??
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Не мисля, че има връзка с преместването. По-вероятно ми се струва да е станало нещо с регистрацията на търсачката в Гугъл. Навремето друг колега я прави, ще го питам дали си спомня данните за съответния акаунт. Ако ли не, винаги може да се направи ново "персонализирано търсене", но ще отнеме време докато Гугъл прехвърли индексираните страници към нея.Междувременно можете да ползвате "нормалната" Гугъл търсачка като в полето за търсене напишете:site:forum.fiat-bg.org това-което-търситеПример
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Отново работи Гугъл търсенето във форума (вж. горе вляво). :D Ето и директен (външен) линк.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
          X