Поради преместване на форума на нова машина, тази неделя, 9 март 2014, форумът няма да бъде достъпен през част от деня. Възможни са прекъсвания и проблеми и след това, до завършване на всички необходими настройки.Благодаря за разбирането и търпението!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящо прекъсване на достъпа до форума
Collapse
X
-
Re: Предстоящо прекъсване на достъпа до форума
Pecho написа:Поради преместване на форума на нова машина, тази неделя, 9 март 2014, форумът няма да бъде достъпен през част от деня. Възможни са прекъсвания и проблеми и след това, до завършване на всички необходими настройки.Благодаря за разбирането и търпението!
-
или го разпратете на всички като ЛС щото вярно почти никой не гледа тази част от форумаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Като изключим интервала по време на бурята и няколко часа след нея, през останалото време имах достъп до форума, вкл. днес до обяд (когато за последно погледнах). Може би съм минавал резервния DNS, а първият вече е бил неактивен. Накратко, причините за прекъсването са както метеорологични (бурята), така и технически (DNS), но също и исторически (в момента нямаме достъп до регистратора на стария домейн).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Днес нямаме вина, но за съжаление потопът не подмина сградата на нашите приятели от Комнет. Вече и при тях всичко е наред, съответно и при нас, надявам се.Мани го тоя форум, а човека в Борисова кой ще върне? Един ден без форум - голем прас Ред.: Е тва за ДНСа не го знам, аз бях при тях и говорихме основно за наводнението и липсата на ток в района. Значи - и ние имаме вина Трябва да сменим админите. Предлагам Ключаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар