Колеги, имам нужда от помощ. Практическа.Имам 20-тина снимки от Италфеста на телефона. Със Андройд е. Доста стара версия оп. с-ма.Как, по дяволите най-лесно, бързо да ги постна във Форума? Предпочитам да ги компресирам и изпратя по пощата на колега. И той вече да действа. Моите знания стигат до толкова. Всичко друго е мъка за мен. Загубено напразно време.А вие може да разширите темата с мненията си. Аз ще чета и ще опитам да науча нещо ново.Благодаря!ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-лесният начин да кача снимки във форума от моб. телефон
Collapse
X
-
Качваш си photobucket, създаваш си акаунт и си качваш квото искаш, а във форума постваш линк или (имг)линк(/имг) за да се вижда направо в темата, ако са много големи и искаш по принцип да ги намалиш, фотобъкета си има редактор.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Добре, благодаря на Явор. Ресайзнах ги. Една по една. Дай баце мейл за да ти ги пратя и да не се занимавам. Защото ми говориш на китайски... съжалявам. Каквото не знам и не мога - не мога.Сега съм готов за качване, но съм тотално психически и физически изстискан. От обяд се мъча. А не съм ходил на среща на Форума ни днес точно за да свърша това.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар