Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-лесният начин да кача снимки във форума от моб. телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-лесният начин да кача снимки във форума от моб. телефон

Колеги, имам нужда от помощ. Практическа.Имам 20-тина снимки от Италфеста на телефона. Със Андройд е. Доста стара версия оп. с-ма.Как, по дяволите най-лесно, бързо да ги постна във Форума? Предпочитам да ги компресирам и изпратя по пощата на колега. И той вече да действа. Моите знания стигат до толкова. Всичко друго е мъка за мен. Загубено напразно време.А вие може да разширите темата с мненията си. Аз ще чета и ще опитам да науча нещо ново.Благодаря!ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

снимка

С кабел не става ли
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е, кой друг, ако не Коце. Да, кабела е до мен, но на този комп няма Киис.Ще го пробвам сега.

Коментар

Ок. Мерси, Коце. вързах ги с кабела, инсталира драйвъри и маркирах и прехвърлих снимките. сега обаче трябва да се ресайзнат.Мъка...

Коментар

Качваш си photobucket, създаваш си акаунт и си качваш квото искаш, а във форума постваш линк или (имг)линк(/имг) за да се вижда направо в темата, ако са много големи и искаш по принцип да ги намалиш, фотобъкета си има редактор.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Добре, благодаря на Явор. Ресайзнах ги. Една по една. Дай баце мейл за да ти ги пратя и да не се занимавам. Защото ми говориш на китайски... съжалявам. Каквото не знам и не мога - не мога.Сега съм готов за качване, но съм тотално психически и физически изстискан. От обяд се мъча. А не съм ходил на среща на Форума ни днес точно за да свърша това.

Коментар

Хората са измислили dropbox, copy и други cloud услуги за тази цел.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Качваш ги в snimka.bg, ресайзват се автоматично и качваш тук. Не реви, че е трудно, никой не се е родил научен!
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

emzo написа:
                  Хората са измислили dropbox, copy и други cloud услуги за тази цел.
                  Еми, благодаря, но така не ми помагаш много. Казах вече, което не знам и не съм правил трябва да ми се покаже, да бъда обучен. Май вече остарявам.Не рева... остарявам! :D
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X