Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При регистрация - логическа задача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При регистрация - логическа задача

Здравейте. Обръщам се към администраторите на форума с молба за "усложняване" при регистрацията, с произволна по вид логическа задача. Например x^3+y^3=a, z=x-y, z+a=t, t=?). Видно е, че във форума вирее една порода хора, за който логиката не съществува, а това и техническата насоченост на форума, лично за мен са две взаимно-изключващи се понятия. Доколко ще е полезно, преценете вие самите. Благодаря сърдечно

Подкрепям!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Приемам, че Mupo се шегува (или оплаква от някои потребители на форума?). :D Мисля е ясно, че няма как да въведем едва ли не приемни изпити за регистрация във форума.Иначе действително има нужда от известно "усложняване" на регистрацията, но по съвсем други причини (с цел намаляване на регистрациите от ботове и живи спамъри). Но на тази платформа не вярвам някой да седне да си губи времето да го прави. Иначе vBulletin (на която би трябвало да минем един хубав ден) има достатъчно средства за решаване на този проблем.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
        Приемам, че Mupo се шегува (или оплаква от някои потребители на форума?). :D Мисля е ясно, че няма как да въведем едва ли не приемни изпити за регистрация във форума.Иначе действително има нужда от известно "усложняване" на регистрацията, но по съвсем други причини (с цел намаляване на регистрациите от ботове и живи спамъри). Но на тази платформа не вярвам някой да седне да си губи времето да го прави. Иначе vBulletin (на която би трябвало да минем един хубав ден) има достатъчно средства за решаване на този проблем.
        Ще бъде чудесно, ако на някой му се занимае със ботовете, че спама тепърва ще расте като гледим. Между другото, бот защитата на форума е доста добра. Отдавна не съм виждал бот до прави ’мазало’ като в други години. Евала на екипа. За мен се справяте.

Коментар

Working...
        X