Новата Lancia Delta HPE, която ще се произвежда на обща платформа заедно със Fiat Stilo II и бъдещата Alfa Romeo 149. http://www.autoblog.it/post/2640/ipo...la-nuova-delta
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nuova Lancia Delta
Collapse
X
-
Nuova Lancia Delta
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..Етикети: –
-
DEYAN IYI написа:Не знам, ама ич не ми харесва Друго си е квадратната красавица Все по-малко ми харесва съвременният дизайн и туй-то. Много изчанченоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:DEYAN IYI написа:Не знам, ама ич не ми харесва Друго си е квадратната красавица Все по-малко ми харесва съвременният дизайн и туй-то. Много изчанчено
Коментар
-
sev написа:kiro_of_the_day написа:DEYAN IYI написа:Не знам, ама ич не ми харесва Друго си е квадратната красавица Все по-малко ми харесва съвременният дизайн и туй-то. Много изчанченоforza forever
Коментар
-
Не знам и новото браво като излязоха предварителните снимки ми грознееше доста а сега... но това не ме кефи - пролича повече на семейна кола отколкото на "бегачка" и дори и да направят интеграле - няма да е същото. Аз искам като е делта да е нещо малки и много зло! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:DEYAN IYI написа:Не знам, ама ич не ми харесва Друго си е квадратната красавица Все по-малко ми харесва съвременният дизайн и туй-то. Много изчанчено
Коментар
-
и за мен еднааааааааааааааааа .................. с Веско да си бръмчиме ....... пък нека не УбаваAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар