Здравейте, от къде да си дръпна упътване за тази кола, но не от тези как да си е ремонтирам и устройството и, а от тези които вървят с колите като са нови/кои копчета вътре за какво са/. Колата няма стрелка за температурата, а само схема на кола с знак термометър и не знам как функционира затова основно искам да прочета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръководство за Уно 60 1.1 92 год./как функционира уреда за t
Collapse
X
-
Re: Ръководство за Уно 60 1.1 92 год./как функционира уреда
petiv1 написа:Здравейте, от къде да си дръпна упътване за тази кола, но не от тези как да си е ремонтирам и устройството и, а от тези които вървят с колите като са нови/кои копчета вътре за какво са/. Колата няма стрелка за температурата, а само схема на кола с знак термометър и не знам как функционира затова основно искам да прочета.Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
Упътване за Уно 60 1.1 92г./как функционира уреда за t/
А кога светка,по-рано или чак когато прегрее/когато вече е късно/. А нормално ли е от средните отвори на таблото за въздуха да духа само студено, защото и при включено парно пак от там духа студено. Колицата ми е дадоха на скоро и още не съм запознат с нея. И още един въпрос - докато е студена малко мени оборотите и даже се мъчи да гасне-какво да проверя или сменя. Иначе ремъци,помпа,свещи,кабели и др. съм сменил и горе долу какъв разход да чакам /има и газ/-карам с не повече от 100км/ч извънградско. Благодаря !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар