Точно ще паркирам и край отказа задната, а познайте как се бута нагоре по байр.... ту я има, ту я няма, що е туй, ко става. Моля дайте инфо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отказа ми задната на Уно-то Ебасиии и кефа...
Collapse
X
-
Не си спомням при Уното как е задна...като на типо, фиктирана или като на Пунто, с дръпване на пръстен?Имал съм проблем с Пунто и беше жилото към тоя пръстен...Ако е като на Типо, вероятно щангичка ти се е откачила, погледни отдолу, точно под скоростния лост.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Не си спомням при Уното как е задна...като на типо, фиктирана или като на Пунто, с дръпване на пръстен?Имал съм проблем с Пунто и беше жилото към тоя пръстен...Ако е като на Типо, вероятно щангичка ти се е откачила, погледни отдолу, точно под скоростния лост.
Коментар
-
Трябва да са повече от една. Трябва да е лостова система, само съм я виждал, не съм разглобявал и може да греша. Би трябвало във скоростната кутия да има палец, който да се натиска за да можеш ад включиш задна...при по-високи обороти от...еди какви си ...да не можеш да я включиш. Вероятно е от там, само предположение.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз имам и други проблеми с колата, че чак не ми се мисли верно не ме бива в автомонтьорството не му разбирам много, но от тук от там научавам нещо, да знаете къде се намира добър тапицер, че тавана ми трябва са тапицира няма слагам снимки, защото честно ще умра от срам ужас е. Мислех сам да го направя, но ме посъветваха на тапицер да отида, аз съм от Русе и ако има в околноста някой тапицер, който знаете казвайте
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар