Здравейте, колеги искам да ви попитам за малко повече информация за уно турбо.Сполучливи ли са наистина ли вървът толкова доволно колкото всеки говори?Заслужава ли си да се дадът около 2 бона за тая кола?Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко повече информация за Уно турбо
Collapse
X
-
Ми бате колата е кърпена и няма забележки. 91 година е. турбото е надуто на 1 бар. около 140 коня е.Аз имам Уно, ама е 1000 кубика. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28221Дай мнение.
Коментар
-
Значи колегата преди мен ти го е казал. Това за което аз ти споменах също беше много добро и с много готини джанти. Цена над 1500 лв. е нереална за такава кола. И имай предвид, че вземеш ли я си е вечно твоя. А въпросното Уно се продава, вече една година из форумите. Това не значи, че не е хубаво, а говори за реалността около цената му. Едно момче си докара преди няколко месеца от Италия Фиат Купе Турбо и с регистрации всичко му излезе 3000 лв.
Коментар
-
w
С ваша помощ и на родителите ми осъзнах колко много може да се набутам с толкова пари.Това ми е мечтата Уно турбо, ама казах му на момчето, че са доста пари той ми каза, че имал оферта, ама аз съм си знаел каза, че колата е докарана от Швейцария 2004, карала го е жена и той го има по-малко от година може би изспускам доста добър шанс, ама нищо ще си карам мойто уно и това е.
Коментар
-
Re: w
То па коя ли бегачка не е карана от жена! Кви са тия жени да карат такива коли не знам. И много бързо му се е нарадвал, той от една година го продава. Ако си навит да даваш толкоз пари, поне вземи Пунто ГТ. Ще дадеш хилядарка повече ма вече си е колица и има все още някаква стойност. А иначе, ако ти метне оферта за 1200лв. - 1300 лв. примерно си заслужава да го вземеш Уно-то.
Коментар
-
и
Батка, защо така обсъждаш колите като не знаеш за какво става въпрос Да, колата е била на жена и затова имам документи, така че по-добре си трай. А като си такъв тарикат, айде докарай кола за 3000 лв. да се пуснеме и да видим толкова бързите коли за 3000 лв. даже, ако искаш и пари можем да сложим.
Коментар
-
Re: и
TeMpO написа:Батка, защо така обсъждаш колите като не знаеш за какво става въпрос Да, колата е била на жена и затова имам документи, така че по-добре си трай. А като си такъв тарикат, айде докарай кола за 3000 лв. да се пуснеме и да видим толкова бързите коли за 3000 лв. даже, ако искаш и пари можем да сложим.
Коментар
-
и
Скорпионе прав си батка извинявай, че ти давам наклон на ...... :D да по добре за 3000 лв. си вземи некоя мареа ( по възможност) комби, сложи си и газчица(или метанец) и си карай и си свиркай :D като не разбираш влезни в www.mobile.de и си свери малко данните на тия коли дето са набори колко пари струват. Излагаш се много с тия изказвания, а така като гледам не караш чисто нова кола за да кажеш че тази е на 100 години. А по между другото пак не разбрах за 3000 коя кола е по-бърза, ама явно само ти я знаеш :D :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар