Да ви питам - вчера се разминах в Плевен с една кола, която по всички външни белези беше Фиат Уно, само че комби версия и на решетката отпред имаше някаква неизвестна за мен емблема в синьо (не беше Тофаш)... Някой знае ли каква е тази кола?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Уно комби???
Collapse
X
-
Знам че Застава правят модели на базата на Фиат, нищо чудно и това да е такова. Преди няколко месеца на Цариградско, точно на колелото на 4ти километър засякох новата Застава, която е на базата на Пунто Nuova и ми направи впечатление, че дори емблемата й наподобяваше тази на Фиат, само че пишеше ЗАСТАВА. А вчера в люлин видях едно такова кафяво уно комби, само че се казваше по друг начин, не беше уно.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
-
FaceLess написа:Знам че Застава правят модели на базата на Фиат, нищо чудно и това да е такова. Преди няколко месеца на Цариградско, точно на колелото на 4ти километър засякох новата Застава, която е на базата на Пунто Nuova и ми направи впечатление, че дори емблемата й наподобяваше тази на Фиат, само че пишеше ЗАСТАВА. А вчера в люлин видях едно такова кафяво уно комби, само че се казваше по друг начин, не беше уно.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар