Здравейте на всички!Първо - поздрави за готиния форум на хората, които го поддържат! Голяма радост е да има къде да споделиш колко си горд от Уното си или да си изплачеш проблема сред сродни души И сега да си поплача... Регистрирам повреда в скоростомера на Уното - стрелката не мърда, а километрите не се отброяват. Днес ми остана малко време и реших да отворя таблото. Каква веселба! :D Както си и мислех - жилото се е измъкнало и няма вкарване обратно. А по-лошото е, че май пластмасата, посредством която се закрепва е счупена. Опитах се да го свържа, но безуспешно. Още щом тръгна да го намествам и да завивам болтовете се измъква.Та въпросът ми е - някой сблъсквал ли се е със същия проблем и как евентуално го е решил? Има ли я тази пластмасова част и може ли да се намери някъде?Предварително благодаря и извинявайте за многословието!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno - скоростомер
Collapse
X
-
Re: Fiat Uno - скоростомер
criss написа:Здравейте на всички!Първо - поздрави за готиния форум на хората, които го поддържат! Голяма радост е да има къде да споделиш колко си горд от Уното си или да си изплачеш проблема сред сродни души И сега да си поплача... Регистрирам повреда в скоростомера на Уното - стрелката не мърда, а километрите не се отброяват. Днес ми остана малко време и реших да отворя таблото. Каква веселба! :D Както си и мислех - жилото се е измъкнало и няма вкарване обратно. А по-лошото е, че май пластмасата, посредством която се закрепва е счупена. Опитах се да го свържа, но безуспешно. Още щом тръгна да го намествам и да завивам болтовете се измъква.Та въпросът ми е - някой сблъсквал ли се е със същия проблем и как евентуално го е решил? Има ли я тази пластмасова част и може ли да се намери някъде?Предварително благодаря и извинявайте за многословието!FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Реклама
Collapse
Коментар