просто ние потребителите искаме информация , не е нишо сложно да драснеш няколко реда и да кажеш , днес правихме това и това и не стана , вчера пихме бири и мислихме над вапроса , а утре , ако е рекъл господ може да работи - е тва искаме - и н ф о р м а ц и я
Ето това беше пуснато в Ланча-форума :" [/quote]Колеги,Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение.С уважение УС на КАРБето какво постнаха колегите от алфа форума в бмв форума "
Алфа форумът пак работи ! Благодаря за гостоприемството на пичовете от форума на ФИАТ !Желая им много безаварийни километри !То много арно това новото Браво бе Танасе :D
Voilaaaa нашият си форум работи Да благодарим на колегите от Фиат че ни изтърпяха и да си ходим pr_00f и компания да ни стегнат малко развързаните езици
Аз пък изобщо не мога да влезна, при мен не работи.Edit - тръгна :DОбаче не ми изкарва изображението с цифрите, необходими за регистрация, направете нещо по въпроса.
Коментар