Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео форумът хакнат!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако някой знае кой е да казва, че да му теглим един здрав бой на тоя
    146 1.6 twin spark 98

Коментар

Eй кво стана - няма ли да го оправят сайта и форума(аз не разбирам от тия работи ама ...)Ако няма Бекъп (или нещо такова му викаха ...лошо)
      Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
      Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
      Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
      Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
      MB CLK - 430 V8

Коментар

Казвайте ако трябва да помагаме..?Ако имете бекъп на базата е работа за 15 мин.
        SwappeR написа:
        Ами... Най-добре е колегите от Фиат да си ъпдейтнат версията на форума. И нашите хора от Алфа форума поне да вдигнат файъруол на сървъра, щото пак се виждат онези педе*астки истории. Друго няма какво да се прави. И дано да е имало бекъпи на форума ни, че не ми се мисли ако всичко замине на вятъра!!!Ооооп, един ъпдейт само - В МОМЕНТА вече Алфа форума ни пренасочва към БМВ форума... Намирисва ми на нещо гнило, дори и човек от БМВ форума да ни е направил на Алфистите сечено, дори тогава той нямаше да е толкова прост, че да се издава по подобен начин. Май някой иска да настрои италианците срещу БМВ-истите. Или пък наистина има толкова тъпи хакери? Kак мислите???
        Swapper версията си е ок. Има нестандартни подобрения....освен това бекъпа обезмисля бая атаките. Възстановихме форума за около 2 часа.Вашият не е ок в момента но никой не е застрахован на 100%. Такова нещо няма. Затова - бекъпи и толкоз. За кво да изразходваш 2 седмици за една дупка в сигурноста, и да събориш форума за 2 часа? Дупката после е запушена и ти трябват пак 2 седмици. Поне.Ако всичко загине, нова база, или тук ще направим секция. Може да си направим и ко-локейшън.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Сега трябва тук да си правя сутрешната гимнастика :D Не знам колко свободно се пише, да не ми дадете Банан за добре дошла

Коментар

Резонно е да има негодувания, че форумът още не е вдигнат на крака, но поради нещастно стечение на обстоятелтсвата, този, който отговаря (или поне едно от главните действащи лица) за техническата поддръжка, има далеч по-сериозни проблеми на главата си в момента...да не казвам, че е един от най-сериозните, който могат да споходят човек! Говоря като човек, който е изпадал в подобно положение (в личен план говоря, никога не съм бил съпорт на сайтове и форуми). Нека не бързаме с нападките! Подмятанията за това, че отговарящите за това са на почивка и нехаят звучат меко казано не на място в случая. Редно би било да проявим разбиране и да не използваме случая да подхванем пак стария рефрен със споровете относно ръководството на клуба и форума
            _______
            146 JTD

Коментар

Да,ако не беше хакнат форума,кой знае дали някога щях да пропиша на друго место :D :D :Dп.п.Отче ..аз ти писах в нашиО форум,ама..явно че няма как да го видишТи много кръшкаш напоследък,да не злоупотребяваш с нещо високооктаново

Коментар

Още ли членове се веят по телевизоро!?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги,Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение. С уважение УС на КАРБ

Коментар

Вики написа:
                    Колеги,Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение. С уважение УС на КАРБ
                    То и ние така направихме. Сега чакаме да видим дали ще има резултат ...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29100

Коментар

Вики написа:
                      Ми както се вика:"Добре сте ни дошли тогава ако ви се пише при нас нещо"Като самоизПъчил се представител на модовете искам да ви уверя че банани не раздаваме толкова лесно - искат плащане Говорете си квото искате - направете си една спам тема и си блъскайте в нея....Най-много някой да отнесе някое предупреждение, ама то не боли.И дано скоро алфа форума е пак на крака!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                        Най-много някой да отнесе някое предупреждение, ама то не боли.
                        А не са си купили и по един Фиат - бой с банани!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е па то Фиат, Алфа, Ланча се Фиат бре, само с различна емблема и външен вид.... иии при алфите има там малко едни ТС мотори, ама то освен главата пак е Фиат.Добре сте дошли! и айде на спама.... Аз вече ударих Идна Биръ
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Yavor написа:
                            Най-много някой да отнесе някое предупреждение, ама то не боли.
                            А не са си купили и по един Фиат - бой с банани!
                            Аз съм имал ФИАТ - ЧАКАМ БАНАНИТЕ :D

Коментар

Хи-хихи това за спама лично ли да го приемам Нали знаеш...не пия,не пуша...и всички ееекстрии

Коментар

Oooo тука имаш бая да поспаиш преди да ме настигнеш Скитаме се немили-недраги по другите форуми и досаждаме на хората.Я бързо ме правете туканка един мод- ще им резна канчето на спамерите Алфисти на бърза ръка
                                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                                X