Мога да ви кажа това което знам.Загуби няма, всичко е ок.Форума се прехвърля на нова машина и с нов софтуер. Цялата база се конвертира.А защо нещата се бавят толкова много не мога да ви кажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео форумът хакнат!!!
Collapse
X
-
WhitePower написа:и на мене на това ми намирисва , ама нали знаеш сисадмините как работят затриват всичко и викат аре са опраивяй се сам няма по несериозен форум от нашия никои друг форум в бг през последните 5 години не е отпадал за толкова дълго времеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pinkstero написа:ajde tezi neshta da si gi komentirame w nashiq forum, kogato byde pusnatАйде пък ти да си оправиш поста на кирилица...У вашио форум ако искаш си пиши на латиница. Там модовете вероятно направо ще ти изтрият поста.Модераторски екип фиат-бг.оргPower Under Pressure
Коментар
-
Колеги модератори, язвителните забележки, поне в такъв вид, са излишни. Не бях забелязал, че има кирилизатор. И не, не трием първо мнение на потребител.По същество - със сигурност ще има дискусия, след като бъде пуснат нашия си форум. Нека не злоупотребяваме с гостоприемството на колегите.Пинки@КАРБ
Коментар
-
WhitePower написа:pinkstero написа:ajde tezi neshta da si gi komentirame w nashiq forum, kogato byde pusnatАйде пък ти да си оправиш поста на кирилица...У вашио форум ако искаш си пиши на латиница. Там модовете вероятно направо ще ти изтрият поста.Модераторски екип фиат-бг.орг
Коментар
-
pinkstero написа:Колеги модератори, язвителните забележки, поне в такъв вид, са излишни. Не бях забелязал, че има кирилизатор. И не, не трием първо мнение на потребител.По същество - със сигурност ще има дискусия, след като бъде пуснат нашия си форум. Нека не злоупотребяваме с гостоприемството на колегите.Пинки@КАРБAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар