Alfa 146 1.6 16V Някой да каже нещо повече за тях................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аlfa 146/147....
Collapse
X
-
Много повече има тук Алфа форума - раздел 145/6 .В първата тема има цени на консумативи и сменени неща по колата избегни първия пост - това става ако не доглеждаш какво си взел За двигателя - 16V е TwinSpark ,т.е с по 2 свещи на цилиндър и комплекта струва 220-260 лв препоръчителни - Денсо Иридиум Но издържат доста Може би това е оптималния двигател на 146 ако не си състезател Преди покупка задължително я закарай на диагностика да нямаш проблеми после Гледай дебитомера да не е заминал ,че оригинален бош е над 500лв ,също така ако се чува тракане като дизел ,когато я запалиш ,отбий малко от цената - това е вариатора и е много чест дефект ,даже в Търново повечето алфи тракат Ремонтния комплект е 10лв някъде ,сменя се с консумативите Части се намират ,понавъдиха се доста вече Разход 11-13 в града ,извънградско 8 ,но много зависи от крака ти колко е тежък Виж и тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewforum.php?f=20 Късмет :D и да се похвалиш ако вземеш ,а и пусни снимки Гледам че си от Плевен ,там има добри автокъщиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
alfa147GTA написа:Здравейте баща ми кара алфа 147 GTA конете са само 250, а разхода отива към 19-22 литра, но градско, а на дълго пада на 8.5, но съм влюбен в колатаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:alfa147GTA написа:Здравейте баща ми кара алфа 147 GTA конете са само 250, а разхода отива към 19-22 литра, но градско, а на дълго пада на 8.5, но съм влюбен в колатаNai dobrata kola Alfa Romeo 147 250K.S. Razxod v gradski ysloviq 18.1...L
Коментар
-
И двете не бих ги отказъл :D Иначе 147 ГТА-то си е спортна кола, доста по-лека от 166-цата. Докато 166-цата с големия двигател си е комфортна кола предимно да се возиш Sportonic-а май не е толкова спортен, някакъв вид автоматик беше За снимките ... когато пишеш мнение има отголу надпис Добавяне на файл и си избираш от компютъра. Или качваш на сървър като www.imageshack.us и копираш линка тук.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар