Как да разбера дали двигателя е прегрял ..?От къде да си раздвижа педала на газта че като го натисна и той не се връща ..?Благодаря ..!Дани, след няколко дни ще ти се обадя да взема стартера, че сега имам да правя договор и ще ми трябват малко парички ..!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали двигателя е прегрял
Collapse
X
-
:D Май май има за черпене, Фъзз Ако ти прегрее първо би паднала рязко мощността и ще ти светне лампата за маслото.Оста на педала може да ти е ръждясала, ако е бил на влага.Моят беше блокирал, но при доста сложни атмосферни обстоятелства. Твоят, щом се движи го свали, ако сметнеш че е прекалено стагнат и го накисни за известно време в някакво масло като го раздвижваш чат-пат.По-вероятно е да ти е клеясало жилото, така че си го смажи при всички положения!Провери си и пружината на лоста между жилото и карбуратора, може да не е достатъчно стегната.Айде, успех с малкия
-
Деян добре ти е отговорил за загряването Това дето ме пита днес по телефона си е нормално да загрява капана отзад, спокойно.А за педала на газта - и при мене го има тоя проблем нищо че всичко съм почистил и оправил. Затова слагаш една яка пружина отпред при самия педал и готово Това е пробвано и е решение на проблема ))Абе тоя джин добре лови аагхахахахахаха<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
-
Много мерси момци ..!Да аз наистина трябва да черпя за новата придобивка ..!Малкия е опасен. :D Днес докато карах в тунела в люлин ме настигна едно лимонено жълто, човека от него ми свирна и ми дигна ръка все е дно се познаваме, стана ми много приятно, само дето не можах да го догоня щото светофара ме хвана. Та се питам възможно ли е вече да се е зарибил или дори и неподозира за нас ..!Днес влезнах в магазина в люлин и му разправям на продавача " Има ли преден калник за МАЛКИЯ ЗВЯР" а ония ми разправя, че "ИМАЛИ НАМОРНИЦИ И КАИШКИ" викам то моя него разхождам много щото се дави по светофарите :D .ЕЙЙЙ щях да забравя къде могат да му направят дора центровка ..?... щото като му пусна смукача и веднага гасне е добре загрял ..!
Коментар
-
fuzz написа:ЕЙЙЙ щях да забравя къде могат да му направят дора центровка ..?... щото като му пусна смукача и веднага гасне е добре загрял ..!<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
-
fuzz написа:Мочета я кажете каксе разглабя тоя педал..?Гледах под барчето имаше една ламарина която се сваля мислех да и развия болтовете но незнам какво държат отдолу и да не стане някой гаф ..!<<< Фен клуб на Фиат 126p >>>
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар