пичове утре ще се постарая да ви кача едно филмче с ферарито... не можах да се сдаржа и го снимах... излишно е да се казва какво си изпитал... неописуемо е... а като се има предвид че преди няколко дни видях и ламборджинито при софийския университет...абе нямам думи...
Ооооо дай го плс........Кокло е дълго? Браво на тебе.
Обаче в темата по-горе става въпрос за друго Мамборджини, ако имаш това в предвид. Това е Диабло, което изобщо не бих отказал също Кефи ме как са наредени на някаква гадна уличка
Обаче в темата по-горе става въпрос за друго Мамборджини, ако имаш това в предвид. Това е Диабло, което изобщо не бих отказал също Кефи ме как са наредени на някаква гадна уличка
Точно за Диаблото на първата снимка става на въпрос. Много е добро.Странно,че на Феррарито регистрацията е доста старичка.
И аз съм виждал...Ама са ужасно раздрънкани. Като прибра радара куката и искаше да тръгне запали точно след три минути и се чу адски силно свирене /можеби от ремъка, но не беше клаксна /...Има ги из София...Спомням си, и още се смея като гледах как Типо-то н куките гони едно ново Ауди Fiat Tipo - Polizia :P Ако има снимка на Типо в този сайт дето изрових Пунто-то, може и да я кача
на приятел баща му кара от тея типота и те ходят на тежките катастрофи а не се занимават с радари.И мога да те уверя че изобщо не са раздрънкани.Знам защото съм се возил е едното
Коментар