http://auto.dir.bg/2007/02/20/news1359257.htmlМен ми харесва как вероятно ще изглежда,а на вас ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pininfarina нарисува новото Maserati Coupe
Collapse
X
-
ГЛАДИАТОР написа:Няма да се учудя , ако бъде видяно у нас преди премиерата в Женева :D , това в кръга на шегата разбира се , но който желае да разгледа линка от подписа ми и да види колко Мазератита има вече в България а тези далеч не са всички !Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
ГЛАДИАТОР написа:Да имам Битурбо . Можеш да го видиш в Мазерати форума .Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
/© Speed PressMaserati прави суперспортно купеТехнологии / speed-press.comMaserati направи състезателна версия на GT-купето GranTurismo и разкри официални снимки плюс детайли на концепцията. Тя се казва Maserati GranTurismo MC Corse Concept и ще дебютира на автосалона в Париж.Спортният автомобил е създаден специално за писта и е базиран на GranTurismo S. Двигателят е същият 4,7-литров V8, но мощността му е повишена на 450 к.с., благодарение на нови всмукателна и изпускателна системи.Отвън са добавени много аеродинамични елементи. Предната броня е получила два големи въздухозаборника за охлаждане на предните спирачки и нов спойлер, а задната броня има специален дифузьор и допълнителни проходи за изкарване на топлината на задните спирачки.Джантите са 18-цолови и скриват суперспортното окачване и огромните вентилирани спирачни дискове с моноблокови апарати. Отвътре е монтиран хомологиран от FIA ролкейдж.Агенция Speed-Press===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Като видите едно такова ГранТуризмо с номер СО 8888 Нещо си, да знаете, че може и аз да съм вътре :D. Един от моята специалност тъкмо му купи баща му такова. Хората от Студентски гранд най-вече може да го виждат около Арката на НСА или из самия Ст. град. Заведе ни с още двама да го видим в паркинга под Шоуруума на Мазерати... Уникална кола!<------ Хахаха! Числото на дявола ударих!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар