Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продаден: телефон Caterpillar B15 Android 4.1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продаден: телефон Caterpillar B15 Android 4.1

Телефона е изпозван точно 3 дена купих го за баща ми който обаче реши че не е за него такъв телефон (на по-възрастните хора им е по-трудно да се справят с техниката). С 2 СИМ карти е което за мое учудване не влияе на батерията за разлика от повечето смартфони с 2 СИМ карти. Телефона притежава IP67 сертификат, може да се потопи до 1 метър дълбочина в продължение на 30 минути, изпускане от 1,8 метра височина върху твърди повърхности, напълно непроницаем за прахови частици, Gorilla стъкло определено няма по корав телефон в момента на пазара! (освен малкото му братче b25 може би :D)Основни характеристики:Година на производство: 2013Мрежа: GSM 850/900/1800/1900Батерия: 2000 mAhОперационна система: Android 4.1 (Jelly Bean),Процесор: двуядрен MediaTek MT6577 на 1GHz Cortex A9Време на готовност: до 216 часаВреме на разговор: до 9 часаГолемина на дисплея: 4 инчаРезолюция: 480x800 пикселаТип на дисплея: LCD, Capacitive Multi-touchТегло: 142 гр.Размер: 125 x 69.5 x 149.95 ммПамет: RAM 512 Mb, ROM 4GbСлот за разширителни карти: microSD до 32 GBДопълнителни екстри:Вградена камера: 5 MPВтора камера: ДаСветкавица: НеЗаснемане на видео: ДаMP3 плеър: ДаGPS: ДаSMS: ДаMMS: ДаWAP: ДаGPRS: ДаWiFi: Wi-Fi b/g/nEDGE: ДаXHTML: ДаBluetooth: ДаUSB: ДаПолучаване/изпращане на e-mail: ДаTелефона е закупен на цена от 720лв продавам го за 500!!! пълен комплект с кутията в която си седи от както съм го взел.
    Haters Gonna Hate

Haters Gonna Hate

Коментар

Haters Gonna Hate

Коментар

Двете карти могат ли да работят едновременно?
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

да
          Haters Gonna Hate

Коментар

ако говоря по едната и някой ми звъни на другата какво става? Питам понеже имам опит с един самсунг и там ако говоря по едната карта и някой ме търси на другата му дава, че съм извън обхват или няма връзка и после получавам СМС, че ме е търсил някой. това малко е дразнещо.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              ако говоря по едната и някой ми звъни на другата какво става? Питам понеже имам опит с един самсунг и там ако говоря по едната карта и някой ме търси на другата му дава, че съм извън обхват или няма връзка и после получавам СМС, че ме е търсил някой. това малко е дразнещо.
              Извън темата - правиш си пренасочване при извън обхват от едната към другата карта и обратно и нямаш проблеми. Аз съм така и ми е перфектно. Предвид, че физически е невъзможно да говориш по 2 телефона - си е идеално решение.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                z_sutrov написа:
                Извън темата - правиш си пренасочване при извън обхват от едната към другата карта и обратно и нямаш проблеми. Аз съм така и ми е перфектно. Предвид, че физически е невъзможно да говориш по 2 телефона - си е идеално решение.
                Само въпросче, какъв е смисъла тогава от две карти, като правиш пренасочване? Колко то съм запознат, при този телефон, двете картите са активни само в "режим на готовност", при разговор по една, другата се изключва или това е Dual SIM Dual Standby, дефакто когато приключиш разовора и някой те е търсил по другата карта, ще получиш смс за пропуснато повикване. Ако това е проблем, за целта се търси телефон с две активни карти Dual SIM Dual Active, което според мен не е голям пропуск, все пак говорим за телефон с бюджетен хардуер, който е защитен от всичко. Телефончето си е добро! Успех с продажбата.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Haters Gonna Hate

Коментар

Колега бартер с доплащане от моя страна http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=105207 Аз точно за това си продавам телефона,да си купя CAT B15
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

бартер за пари кеш, в брой и на ръка.. имам си достъчно телефони кинти трябват :D Up
                      Haters Gonna Hate

Коментар

рязко надолУ 380лв.!!!
                        Haters Gonna Hate

Коментар

ПРОДАДЕН!!!
                          Haters Gonna Hate

Коментар

Working...
                          X