Отличен фотоапарат + подарък по избор (спрей за климатици или TRIPPLE SOCKET 3x12V + 1 USB) = 50 лв.Между другото, днес в Кауфланд видях същия спрей за климатици, който е единият възможен подарък към фотоапарата. Само спреят струва 7 лв. .И прегледайте снимките, правени с апарата. Кристални са! Снимки - Samsung.rar
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам цифров фотоапарат SAMSUNG Digimax A50
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Снимки, правени със самсунга: Снимки - Samsung.rarТези снимки: Цък!, Цък и тук , също са правени със самсунга - вчера, на стайно осветление. Найс, а?А цената? Същата е и няма да се промени - 50 лв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Следващата седмица ще пътувам във вторник и сряда (29-30 октомври) по маршрута Пазарджик-Стара Загора-Трявна и обратно. Ако има някой желаещ от съответните градове по пътя, който иска да купи фотоапарата без да заплаща куриерски разходи, да ми се обади или да пише навреме.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
То и на мен 30 лв. не ми трябват, но ей така, намирам си занимавка да го продавам този апарат. Щом си рекъл - твой е. В понеделник ще ти го изпратя. Жалко, че безсмислено ще се дават пари за транспортни разходи. Във вторник и сряда 8 часа разкарвах с колата един колега от Хасково по пътищата на родината и преспокойно можех да ти го изпратя по него.Темата е за ключ и ще помоля телефонът ми да бъде изтрит от първото мнение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар