Продавам цифров фотоапарат SAMSUNG Digimax A50. Фотоапаратът е закупен чисто нов от Техномаркет и никога не е показвал абсолютно никакви дефекти. Не е изпускан, нито пък е мокрен. Когато го купувах, беше от топ-моделите и струваше със зарядното около 500 лв. Прави снимки с кристално качество, особено на дневна светлина. Снимките на затворено също са съвсем прилични. Снимки, правени от мен с този фотоапарат на състезания по карате (а те са в зала), многократно са публикувани в пазарджишките медии. Параметри: http://reviews.cnet.com/digital-came...паратът се продава пълен комплект: 512 MB memory SD card, два комплекта акумулаторни батерии, зарядно, кутия, книжки на английски и български, интерфейсен кабел за връзка с компютър, инсталационно CD (нямам представа за какво е, не съм го ползвал)Батериите са оригиналните, с които съм го купил, и вече издържат малко. В общи линии за нормална експлоатация ви трябват нови батерии. Колко издържат тези? Ами тази година на морето ми се налагаше почти всеки ден да зареждам и двата комплекта. А когато го купих, отивах на море с двата комплекта и дори не взимах зарядното с мен: около седмица без проблем карах с тях без да ги зареждам. С интерфейсния кабел го свързвам без проблем с компютър с Windows XP, но другият ми компютър - с Windows 7 не го разпознава. Не съм търсил драйвери, защото прехвърлям снимките най-често директно от мемори картата през карточетеца на лаптопа.Цена: 120 лв. Телефон за контакт: XXXX-XXX-XXXИзтрит по искане на автора.Модераторски екип на fiat-bg.orgФотоапаратът може да бъде предаден лично в Пазарджик и София, както и да бъде изпратен по куриер до всяка точка на страната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам цифров фотоапарат SAMSUNG Digimax A50
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Фотоапаратът със сигурност скоро ще си намери нов собственик. За цената ще се разберем, но не очаквайте драстично намаление. Машинката е отлична, снима превъзходно, една от най-безпроблемните джаджи, които съм имал!Който иска да го има, да не чака дълго, за да не го изпреварят. И както споменах - в Пазарджик и София фотоапаратът може да бъде получен на ръка и да се спестят куриерските разходи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Последното, което ще кажа за този фотоапарат е, че прави по-хубави снимки и от най-новите мобилни телефони. У нас имам Google Nexus 4 и Samsung Wave, известни и с отличните си камери. Снимките, правени с тях, не могат да се сравняват със снимките от фотоапарата.Нова цена: 70 лв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А, Николов, сега виждам, че си писал. Ти си сериозен човек и ако кажеш, ще ти го запазя. Ако пък не, апаратът ще е за този, за когото най-благоприятно се подредят звездите . Между другото, ако някой проявява интерес, мога тия дни да поснимам с машинката: на открито, на закрито, на светло, по здрач, със зуум, макро-текст. И да му изпратя снимки в реален размер на електронната поща. А имам и купища снимки при мен от това лято, така че и веднага мога да подбера няколко и да ги изпратя.Цената продължава да е 70 лв. и според прогнозите не се очаква понижение до края на седмицата .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Темата е преглеждана повече от 1000 пъти, а реално заявеният интерес към фотоапарата е пренебрежимо малък . Ако проблемът е в цената, може да се коментира, но сами разбирате, че апаратът си има цена и не се подарява, а се продава.Цената е без промяна - 70 лв., с възможност за лек коментар. И офертата за безплатна доставка за София е особено актуална до края на тази седмица. След това става по-сложно.Напомням, че при интерес мога да изпратя по имейл снимки в реален размер, правени с фотоапарата през това лято.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Фотоапаратът няма да се продава безкрайно дълго във времето. Ако някой наистина го иска, да побърза Да поясня: вече имам два фотоапарата - този Samsung Digimax A50 и един чисто нов Canon PowerShot Elph 130IS, доставен ми преди по-малко от месец от САЩ. На мен ми трябва само един апарат. Така че, ако продажбата на самсунга се проточи, ще пусна в продажба канона. Самсунгът освен че има сантиментална стойност за мен, снима прекрасно, брилянтно и мога да карам още много дълго с него. Купувам си за 7-8 лв. 2 батерии и апаратът е като нов. Така че, ако скоро не се продаде за цената от 50 лв., с удоволствие ще си го оставя вечно мой.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ето няколко актуални снимки, правени с фотоапарата при различни условия: на открито, на стайно осветление, на ярко слънце, на сянка, вечер, макро текст. Дано тези кристални снимки ви убедят в качествата на апарата. Снимки - Samsung.rarTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар