Баща ми си продаде Реното на един негов много близък приятел, който е голям пчелар в Полски Тръмбеш. И за съжаление като част от от парите за колата получи 120кг мед...Меда е пролетен - главно акациев и каквото друго е имало наоколо. Много е истински - аз лично не съм фен на меда и не мога да го оценя, но гарантирам че няма слагани захар, глюкоза и разни фруги ментеливи изпълнения.Цена - 6,5 за килограм разфасовна в буркани и 6 лв на кофа, около 10кг. Мисля цената е много добра - просто искаме да си вземем парите, на нас ни трябват 3-4 кг за година....Снимки нямам в момента, допълнително ще кача, но като всеки истински мед е захаросан. Ако се интересувате - ЛС или на 0889322781 Явор. Намира се в Хасково, пращм по куриер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам пчелен мед!
Collapse
X
-
Многото доволни клиенти доказват качествовото!За справка : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=79085Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Само ценители могат да оценят това което продаваш.Бих си купил ,но от около 10 години меда ми в къщи е безплатен и много го уважаваме.Употребяваме колкото имаме от 10 до 20 килограма може би ,а и повече.Не правя реклама и не спамя.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явка запази ми 5 буркана.Ще се чуем да се разберем как да ги вземаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Колеги, има нова партида от същия мед - производство от наесен!Цената е 6,50 за кг на кофа 10кг и 7лв за по малките разфасовки.Буркани нямам този път - има 10кг кофа, 5 кг кофа и 3кг кофа, съответно на цени - 65лв, 35лв, 21лв.За качеството гарантирам - също толкова хубав е както и предния път - който си купи - знае добре!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар