Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам запазени решетки за говорители комплект 5"х7&qu

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам запазени решетки за говорители комплект 5"х7&qu

Купувам решетки за говорители 5"х7" от металните. Не искам разни изгъзици с паяци, черепи и тем подобни които намирам по ибей трабва ми самата решетка и пластмасовите пръстени. За цена ще се разберем допълнително ако някой има, че те повечето такива говорители са за вграждане във фабричните места и не се продават с решетки. включително и моите за жалост.пишете тук на лично или на мейла (ewing@abv.bg). Хубаво ще е ако имa и снимки примери:http://www.allinaudio.com/el/PLX572.jpghttp://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqR,!jgE2vLDWjrOBNwsE-cuzQ~~_35.JPG?set_id=8800005007П.С.това последноtо е линк целия ред
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Имам някъде в мазето.Довечера ако не забравя ще ги потърся.Ако ги намеря ти ги подарявам.
    TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

чакам развитието с нетърпение.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Търсенето продължава.Мерси още веднъж на колегата!
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast

Коментар

още се търсят!!!
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
          X