Подарявам CRT монитор Samsung SyncMaster 753DFX. Използван е, с аналогов вход е.Условие: който го иска, да си го вземе от мен (София, Илинден) или на някоя от форумските срещи в София (най-добре неделната). Който пръв го поиска - негов е! Валидност на предложението: до 22 април 2013 г.Контакт: ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарявам CRT монитор Samsung SyncMaster 753DFX
Collapse
X
-
Благодаря, колеги.Имам захранващи кабели. Но, Пешо, моля, потърси диска с драйвърите. За да не ровя излишно.Всъщност, вчера като видях монитора веднага ми хрумна една идея и сега ще я споделя с вас.Стария ми комп (PC) изгоря. Захранването замина и харда. И... го свалих в мазето. Там, където обикновенно сваляме старите и непотребни неща, преди да ги изхвърлим. Та вчера, като мернах монитора ми дойде идеята да го комплектовам (монитора) със стария ми комп и да ги подаря на едно съседско семейство. Имат нужда, а нямат средства. В семейството има две тинейджърки на 15 и 17 години, а нямат комп. Много ли нахално ще е от моя страна, ако помоля за захранване, мисля, 350 W беше и за някъкъв хард, пък бил той и 6 GB.Благодаря предварително.Ако не, ще купя от сервиз. Здраве да има.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
За диска с драйверите за монитора: не съм сигурен, че такъв изобщо е имало с него. Във всеки случай нямам. Но и не съм сигурен, че ще ти трябва (зависи от ОС де).За захранването: мисля, че някъде имам едно AT захранване (дожаля ми да го изхвърля, защото е чисто ново). Ако старият ти компютър е бил с такова (а не ATX), пиши да го търся.За HDD: за съжаление нямам вече твърди дискове за раздаване. Мога да подаря жична мишка и Bluetooth USB Dongle.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Благодаря, Пешо, златен си.За ОС - WIN 98 ще сложа или XP най-много.За захранването - AT трябва да е, но ще проверя довечера. Старото трябва и то да се търкаля някъде в мазето. (Кога ли ще разчиста там?). Компа го купувах 2003 година.Мишката я взимам. Благодаря.А този Bluetooth USB Dongle ще мога ли да подкарам? Драйвъри? Май много ще ги разглезя девойките... :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар