Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам старичък лаптоп IBM,с лек проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам старичък лаптоп IBM,с лек проблем

Лаптопа си работеше перфектно, но от около седмица понякога сам се изключва. Старичък е, не ми е нужен, имам си друг, този не го използвам и именно затова не съм се занимавала да го водя на ремонт, а искам директно да го продам, ако на някой от Вас му е нужен и може да си го оправи.Незнам от какво се получи,но от 1 седмица съвсем внезапно от време на време започна да гасне. Работеше си много добре, единствената му забележка,която беше е,че го използвах с допълнителна мишка, тъй като тъчскрийна нещо не работеше.Характеристиките са му следните:Лаптоп IBM T42 Centrino 1.73/RAM 1GB/HDD 80GB15 " TFT матрица 1024x768CPU : Centrino 1.73 L2 2MBRAM : 1GB DDRVGA ATI Radeon 7500 32MB (собственна)HDD 80 Gb PATACD RW/DVD-ROM Combo DriveLAN 10/100MbitБезжична връзка Wireless LAN Wi-FI Intel 54Mbit b/gВграден микрофонModem 56kБатерия - издържа до 1 часПортове :LPT - портTV- Out1 x DC-in ,1 x external monitor ,1 x RJ-11 ,1 x RJ-45 ,1 x parallel ,1 x external microphone ,1 x Headphone (stereo) ,2 x USB 2.0, 2 x PCMCIA , вградени високоговорители, LAN картаКъм него имам имам само зарядно.Продавам го за КРАЙНА ЦЕНА от 100лв. / по-малко няма смисъл да го продавам, дълго време си ми вършеше добра работа/.А и мисля,че проблемът е лек и няма да струва скъпо поправянето му.Намирам се в гр. ПерникМоже да се изпрати и с куриер при сериозен кандидат от друг град, с опция да се отвори преди плащане.Тел. за връзка 0883306200
Working...
X