Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: водоустойчиво яке 3-в-1 Campri, XL, 74 лева.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: водоустойчиво яке 3-в-1 Campri, XL, 74 лева.

Якето е чисто ново. Обличано е веднъж, за да установя, че този размер не е подходящ за мен. Моделът е 3-в-1: Яке, подплата и третото не знам какво трябва да е. Описание на якето: Има качулка, която не се сваля, но има джоб за прибиране. Якето е с цип и над ципа - лепенки "велкро". Ръкавите при китките също могат да се регулират с такава лепенка. На качулката, и най-долу - има връзки за стягане. 100 % полиестер. Цвят - черно, сиво, оранжев надпис "Campri". Снимки на якето с подплататаАко снимките не се заредят при първото отваряне, натиснете върху тях с дясното копче и изберете "Покажи картина/Show Picture") Описание на подплатата: отгоре е едно като хавлия, май се нарича "полар". Мога да го снимам отблизо с висока резолюция, ако някой иска да го види. Подплатата може да се разкопчае с цип и да се носи отделно от якето, като самостоятелна дреха. Има два джоба без цип. 100% полиестер. Цвят - сиво. Снимка на подплататаАко снимката не се зареди при първото отваряне, натиснете върху нея с дясното копче и изберете "Покажи картина/Show Picture")Може да се види допълнително в СпортсДирект, откъдето е купено, кодът му е 443078, цвят: "Black/Charcoal". Размерът му е XL, като по мое мнение ще е идеално за човек около 185 и около 80 кг. Аз съм малко по-висок и малко по-тежък. На дължина ми е почти идеално, а в раменете ми е съвсем леко по-тясно от подходящото. Ако беше 2 см по-широко в раменете и по-дълго на ръкавите, щеше да ми е перфектно. Ако го нося без подплатата, само с тениска, ще ми е добре. Мога и така да го нося, но по-добре да го вземе някой, на който ще пасне идеално. Цената на цялото е тази, на която то достигна до мен: 74.00 лева. Подлежи на коментар, но само нагоре. Ако някой иска само якето, без подплатата, то цената е 54,00 лв. Само подплатата отделно не се продава. Или яке + подплата, или само яке.Мога да го изпратя с Еконт на някой извън София, БЕЗ опция "провери преди да платиш". Това е защото не ми се занимава да го пратя някъде и някой да види конец, който не е отрязан докрай при подмишницата, или да реши, че не му става, например, и да каже "Не го искам!" и да си го разхождаме из куриерите. Якето е в перфектно състояние. Мога да го снимам отвсякъде и да меря всякакви размери по него. За контакт - ЛС.============================================Ист ински снимки:
    Прикачени файлове

Нагоре. Нова цена: 73.99

Коментар

Нова цена - 74.01 лв. При сериозен интерес - отстъпка 0.01 лв.Ред.: ПРОДАДЕНО. Ключ.

Коментар

Working...
      X