Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ адаптирано мляко 0-6 месеца на Aptamil

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОДАРЯВАМ адаптирано мляко 0-6 месеца на Aptamil

Колеги,имам една опаковка адаптирано мляко, което взехме за всеки случай за малката, но не ни влезе в употреба. Пакетите вътре не са отваряни.Ако някой колега дава на бебчето си да казва. Подарък е. Ако е колегата не е от Перник или София ще си поеме само куриерската такса за доставката.Прилагам и снимки:
    Прикачени файлове
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Ще помоля, ако някой има регистрация в бг мама или друг такъв форум нека копне линка там.Иска ми се някой да го вземе и да му свърши работа. Все пак не е никак евтино и обикновено хората са затруднени да го купуват за бебчетата си.

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ние ползваме аптамил и е абсолютно вярно че не е никак евтино. Една метална кутия от 400грама си струва точно 18лв. а на седмица ни отиват точно 3бр. Кажи какво искаш за млякото в замяна и да отнасям. Ако някой друг колега прояви интерес към млякото да казва.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Ние ползваме аптамил и е абсолютно вярно че не е никак евтино. Една метална кутия от 400грама си струва точно 18лв. а на седмица ни отиват точно 3бр. Кажи какво искаш за млякото в замяна и да отнасям. Ако някой друг колега прояви интерес към млякото да казва.
        В заглавието и в първия пост, ясно и точно е написано, че се подарява! Така, че направо го вземи и го ползвай!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Кутията горе от снимката е между 27-30лв., ние купувахме такова мляко.Около мен има доста бебета, но се оказа, че вече не ползват.S_BANKOV написа:Ние ползваме аптамил и е абсолютно вярно че не е никак евтино. Една метална кутия от 400грама си струва точно 18лв. а на седмица ни отиват точно 3бр.Взимай такова от 900гр.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ние сме на Фризолак а и сме вече по-големички Банков вземай го да хапва младежа да расте , че фиатите го чакат
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
              Ние сме на Фризолак а и сме вече по-големички Банков вземай го да хапва младежа да расте , че фиатите го чакат
              Ще порасне, като гледам добре се справя с ръстежа, вече сме 8 кила и 67 см. а сме само на 4 месеца С две думи си папка стабилно. Сега остава със Слав да се разберем от къде, кога и как да взема млякото и с какво да му се отблагодаря, че това си е ценен подарък.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колеги,аз вчера го подарих на един колега (от офиса) от Панагюрище.Стана въпрос, че имам и никой не го иска във форума и той каза, че има приятелско семейство, на което ще го подари, когато се прибере в Събота. Видях, че никой не е писал в темата и още вчера го дадох. Много съжалявам, че не отиде във фиатското семейство! Много ме е яд...П.П. Имам още бебешки неща, ще ги извадя, снимам и ще ги пусна във форума. Всичко ще се подарява, но само на колеги изразили желание чрез ЛС или в темата!

Коментар

Working...
                X