Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам НОВА игрова конзола XBOX360 CONSOLE ARCADE 4GB

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам НОВА игрова конзола XBOX360 CONSOLE ARCADE 4GB

Конзолата е чисто нова в кутията и не е ползвана изобщо! С гаранционна карта! Цена 280 лв МОДЕРИРАНО12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи.Модераторски екип на fiat-bg.org

Здравей!Ако цената падне до предишната +- една двулитровка (кола или бира, по избор) проявявам интерес драсни ЛС ако си съгласен!
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
      Здравей!Ако цената падне до предишната +- една двулитровка (кола или бира, по избор) проявявам интерес драсни ЛС ако си съгласен!
      със сигурност няма да падне до предишната с бира или без бира този път не ми е спешно.......

Коментар

Ъпдейтван ли е ? С каква версията на дашборда е в момента?

Коментар

stan4opan4o написа:
          Ъпдейтван ли е ? С каква версията на дашборда е в момента?
          нищо не е пипано по него - както си е от кашона така го продавам.ПС - бонус към конзолата оригинална игра : Jumper

Коментар

Коментар

Коментар

Предложението ми е все още в сила ,след това най-вероятно ще отпадне.Писах ти на лично съобщение още преди няколко дни.

Коментар

stan4opan4o написа:
                  Предложението ми е все още в сила ,след това най-вероятно ще отпадне.Писах ти на лично съобщение още преди няколко дни.
                  :D Прочетох го колега, благодаря за предложениетоНе използвайте темата за чат. Нарушавате т. 10 от правилата на раздела. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

260

Коментар

Buch написа:
                      260
                      .....Като видях други оферти в "продавлник" това си е жива оферта на тази цена

Коментар

Да ,защо не я пуснеш там да се продава. Моето предложение отпада .

Коментар

продадено

Коментар

Working...
                          X