Търси се неголямо жилище в София, гарсониера или малък двустаен, или етаж от къща, с наем до 250 лв.За предпочитане е необзаведено, но ако е с нови мебели - може и частично или изцяло обзаведено.Да не е в синя или зелена зона.Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.За повече информация - лично съобщение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се жилище под наем в София
Collapse
X
-
250 лева и двустаен в София не ми звучи реалистично, но дано излезе де. Мога да ти дам координати на човека за етаж от къща в Г.Лозен, но знам, че има неща за довършване и ако е спешно, няма как да се влезе веднага. Прецени!Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
-
Явно скоро не си търсил, колега.Наемите в София са паднали значително. Само за твоя информация - намират се гарсониери и под 200 лв, стига много да търсиш, да се пазариш и да нямаш кой знае какви изисквания.Под малък двустаен имам предвид преправена гарсониера - има и такива. Но засега и гарсониера ме устройва.Макар и да имам вече вероятно предложение, все още приемам и други оферти.
Коментар
-
qnisZ написа:Ми що си не купиш. Парите дето ще даваш за наем ще погасяваш вноските. Поне ще ти остане нещо след толкова вложени пари.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Re: Търси се жилище под наем в София
Immortal написа:...Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Immortal написа:...Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:А и ще гледаш хубави булки из студентски, а не грозния хазяйн.
Коментар
-
Май, май чичо Дидо ще става софиЕнЕц Кажи поне къде се търси апартамент в кой район на София, щото ако е примерно Люлин а пък работиш в Дружба ще е малко тегавоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
pakumba написа:...Ако си сам и не си претенциозен, аз лично бих избрал общежитията на вечер в студентски град, където се плащаше преди 10-12 лв на нощ.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
garfunken написа:250 лева и двустаен в София не ми звучи реалистично, но дано излезе де. Мога да ти дам координати на човека за етаж от къща в Г.Лозен, но знам, че има неща за довършване и ако е спешно, няма как да се влезе веднага. Прецени!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар