Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търси се жилище под наем в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търси се жилище под наем в София

Търси се неголямо жилище в София, гарсониера или малък двустаен, или етаж от къща, с наем до 250 лв.За предпочитане е необзаведено, но ако е с нови мебели - може и частично или изцяло обзаведено.Да не е в синя или зелена зона.Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.За повече информация - лично съобщение.

250 лева и двустаен в София не ми звучи реалистично, но дано излезе де. Мога да ти дам координати на човека за етаж от къща в Г.Лозен, но знам, че има неща за довършване и ако е спешно, няма как да се влезе веднага. Прецени!
    Ситроен Ксантия HDI-110 +++
    Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
    Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

Явно скоро не си търсил, колега.Наемите в София са паднали значително. Само за твоя информация - намират се гарсониери и под 200 лв, стига много да търсиш, да се пазариш и да нямаш кой знае какви изисквания.Под малък двустаен имам предвид преправена гарсониера - има и такива. Но засега и гарсониера ме устройва.Макар и да имам вече вероятно предложение, все още приемам и други оферти.

Коментар

Ми що си не купиш. Парите дето ще даваш за наем ще погасяваш вноските. Поне ще ти остане нещо след толкова вложени пари.

Коментар

qnisZ написа:
          Ми що си не купиш. Парите дето ще даваш за наем ще погасяваш вноските. Поне ще ти остане нещо след толкова вложени пари.
          Колега искаше да кажеш предполагам,че ще покрива 1/2 или 1/3 от вноската за жилище.Най-хубавото да си под наем е,че не си роб на банката и си свободен.От свободата и спокойствието по убаво нема.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Re: Търси се жилище под наем в София

Immortal написа:
            ...Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.
            Колко се снася на агенция за това, че е намерила квартира? Че и аз ще търся някакво по-прилично апартаментче из София, обзаведено, за периода от март - юни за около 3-4 месеца и понеже ще е за кратък срок от време, предполагам ще се наложи да развържа кесията повечко за месечен наем. Как стоят нещата, принципно какви предплати се дават, колко е за някакъв депозит и как после си вземаш тези пари, които са депозит или каквото там са го кръстили, демек да не офейкаш с бойлера и пералнята на третия ден.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              Immortal написа:
              ...Става дума за частни предложения - ако знаете някой ваш познат да дава под наем, или самите вие давате.Не ми предлагайте предложения от агенции - с тях и сам се оправям.
              Колко се снася на агенция за това, че е намерила квартира? Че и аз ще търся някакво по-прилично апартаментче из София, обзаведено, за периода от март - юни за около 3-4 месеца и понеже ще е за кратък срок от време, предполагам ще се наложи да развържа кесията повечко за месечен наем. Как стоят нещата, принципно какви предплати се дават, колко е за някакъв депозит и как после си вземаш тези пари, които са депозит или каквото там са го кръстили, демек да не офейкаш с бойлера и пералнята на третия ден.
              обикновено се дължи 1/2 от наема от теб на агенжцията и още 1/2 от наема го дава собственика. Има и изключения, като не дължиш нищо на агенцията или дължиш цял наем само ти на агенцията. Срещу каква услуга обаче- не знам. Знам де, ама ще ми сложат предупреждение ако кажа. Иначе плащаш първи наем, наем предплата и 1/2 наем на агенция. Ако си сам и не си претенциозен, аз лично бих избрал общежитията на вечер в студентски град, където се плащаше преди 10-12 лв на нощ. Е, нито е луксозно, нито евтино, но пък не ти се налага да дадеш 1000-ка за нанасяне, а 2-3 месеца се тръпят. А и ще гледаш хубави булки из студентски, а не грозния хазяйн.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                А и ще гледаш хубави булки из студентски, а не грозния хазяйн.
                Е че то може да е хубава млада засукана хазяйка, с мъж на дългосрочна мисия в чужбина, примерно Всъщност се търси самостоятелно жилище за неопределено време - може да е години, може да са няколко месеца. Покупката с банка е стъпка, която се прави при едни други условия и ясна перспектива. Засега при мен нещата не са такива, тъй че варианта с покупка отпада.

Коментар

Май, май чичо Дидо ще става софиЕнЕц Кажи поне къде се търси апартамент в кой район на София, щото ако е примерно Люлин а пък работиш в Дружба ще е малко тегаво
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

pakumba написа:
                    ...Ако си сам и не си претенциозен, аз лично бих избрал общежитията на вечер в студентски град, където се плащаше преди 10-12 лв на нощ.
                    Благодаря за инфото, не съм се занимавал с квартири скоро За синът ми и приятелката му ще е, искат нещо около Опълченска. Извинявам се на колегата @Immortal за това, че се натресох в неговата тема, ако е против, ще търся друга възможност за решаване на моя въпрос

Коментар

Immortal, имаше колега от форума, който даваше под наем малък апартамент в Люлин. Сигурно година и половина или две темата седеше актуална. Потърси я, защото може още да се дава. Нещо ми се върти, че колегата беше BO, но може и да бъркам.
                      преди - TIPO
                      сега - VOLVO XC60

Коментар

garfunken написа:
                        250 лева и двустаен в София не ми звучи реалистично, но дано излезе де. Мога да ти дам координати на човека за етаж от къща в Г.Лозен, но знам, че има неща за довършване и ако е спешно, няма как да се влезе веднага. Прецени!
                        Май не си запознат с актуалните цени. Естествено трябва да се търси защото има ужасно много малоумни предложения. Тази пролет сменях квартира и в момента съм в Красна Поляна на Вардар и Възкресение тристаен( 2 спални, хол, кухня колкото спалните, баня и тоалетна отделни) около 90 кв. м. в добро състояние , необзаведен за 300 лв.Дидо, наистина е важен района. В пиков час от Люлин до Младост ти отива час поне.
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                          Дидо, наистина е важен района. В пиков час от Люлин до Младост ти отива час поне.
                          Както и цели двадесетина минути с метрото

Коментар

според мен няма голяма разлика между наемите на гарсониерите и тристайните заради отоплението през зимата.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

pakumba написа:
                              ...А и ще гледаш хубави булки из студентски, а не грозния хазяйн.
                              То пък така не е ли много голям риска да подгониш нещо напращЕло с пръто из коридора?

Коментар

Working...
                              X