Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся квартира под наем в Пловдив. Ако случайно някой знае..

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Търся квартира под наем в Пловдив. Ако случайно някой знае..

    Здравейте, колеги!Търся си едностаен апартамент или боксониера под наем от собственик в Пловдив. Доста се чудих, дали да пускам тема за такова нещо, но повечето обяви са чрез агенция, а пък аз искам, ако е възможно, да спестя от комисионните за агенцията. Специално се обръщам към колегите от Пловдив, ако съвсем, ама съвсем случайно знаят, че някой собственик дава едностаен или боксониера под наем, моля да пишат тук. По възможност предпочитам да е или в квартал Гагарин, или в Кършяка, понеже работата ми е на Брезовско шосе. В краен случай може и в Центъра, но да не е в по-далечните квартали като Тракия, Коматево... По възможност в квартирата да има самостоятелни хладилник и пералня. Ако може и самостоятелен санитарен възел. Цената да е максимум 200 лв за наема. Ако ми хареса, смятам да я наемам за дългосрочен период.Благодаря предварително!
    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

    FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

    #2
    Здравей колега,щом работиш там може да разлепиш обяви в Гигантите или в Борбите.Там винаги има апартаменти под наем.Аз живея в малкият гигант и ще разпитам ако има нещо ще ти се обадя.Обади се някой ден да пием кафе щом си наблизо също така може да идваш и на срещите на форумът.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

    Коментар


      #3
      Адаш утре ще питам комшията тои дава доста неща под наем, казвам "неща" щото незнам какво е точно, дали са апратаментчета или са стаи, но по скоро са самостоятелни жилища. кооперацията е на брезовско шосе, сваляш чехлите излизаш пред вратата и си на работа. Само че на улицата паркират само Хонди за тва се наложи да сменя и моя Фиат че немаше да да го спра инак
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

      Коментар

      Working...
      X