Колеги, около нас движи едно хубаво мъжко хъски на максимум 2 години. Със светли очи е.Подозирам, че някой галфон го е изхвърлил на улицата защото обикаляло от 1-2 седмици.Голям е красавец и има много добър нрав. Вчера цял следобед сме го мачкали с племенничетата и явно му харесваше Намира се в гр. Луковит, ако някой го иска ще го прибера вкъщи и мога да го задържа до края на седмицата.Евентуално в Неделя мога да го закарам и до Плевен, но не гарантирам за това.Ето една илюстративна снимка, мога да направя и реални но вероятно чак довечера.[/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно се подарява мъжко хъски!
Collapse
X
-
Града е супер малък и за 2 седмици да не си намериш кучето ми се струва невъзможно.Според мен някой умишлено го е "стоварил" към нашия квартал."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Града е супер малък и за 2 седмици да не си намериш кучето ми се струва невъзможно.Според мен някой умишлено го е "стоварил" към нашия квартал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Възможно е, знам ли, но ми е малко кофти за животинката.2 седмици да спи по тротоарите, пък и никой не я е крил, да кажеш, че са я търсили и не е намерена.Довечера ще разпитам кварталните баби дали знаят нещо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Съветвам те да пуснеш снимките му в животинските форуми. Накой ако си го е изгубил е доста вероятно да следи темите! Ако имаш къде да го гледаш 1 седмица - най добре го прибери за да не се напълни с бълхи и други гадини! Ако не му намериш стопани, може да звъннеш в някоя ветеринарна клиника! Те обикновенно им намират бързо нови стопани!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Колеги, по последна информация, животинката е собственост на едно ромско семейство, което живее през 2 улици от нас...От две седмици били отишли на някъде и пуснали кучето да се оправя само докато ги няма...Малко съм объркан, но смятам, че за него ще е по-добре някой друг да го вземе, но варианта да го прибера вкъщи отпада, за да не навлеча бели на родителите ми.Ето една снимка на животинката:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...00567920_n.jpg"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар