Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам СД Clarion USB-80лв!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам СД Clarion USB-80лв!

Clarion8100USbЕ модела!Доста е запазено,има и аух вход ,чете дискове и флашка!Единствената забележка е че ,за да падне панела напреде за да се постави диска ,трябва да му се помогне с ръка!Копчетата светят в червено!Цена 80лвНамира се в Раднево0888799642
    На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Днеска забелязах още една екстра! СД то може да чете и карта памет ,има си слот на самия панел! Затова е и вече с нова цена-100лв!
    На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

Ако има извод за антена още 20лв ми ще поскъпне? Нищо лично но се излагаш така.
      Обичам си работата.

Коментар

...вечно твоя аз ке бъда....
        Не е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!

Коментар

Коментар

ribara написа:
            70лв. давам
            Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V

Коментар

60лв давам аз
              Seat Ibiza 1.2 12v,ex.Fiat Brava 1.9JTD 105
              ex bravo 1.6 16v,ex BMW 325 TD
              ex opel corsa 1.6 16v,ex reno clio 1.2 ex seat ibiza 1.4

Коментар

Колеги ,има ЛС ! Не че имам нещо против ,да ми повдигате темата! :D

Коментар

KIKO BRAVO FEN написа:
                  ...вечно твоя аз ке бъда....
                  аз бих се навил да го купя ако ми изплати 80 лв,веднага го взимам :D :D :D :D :D
                  Е ТВА Е КОЛАTA

Коментар

Ха,това "устройство" е толкова Clarion,колкото аз карам Мерцедес :D :D :D Бърза справка с Google,показва ,подобно "устройство" на марката AEG ,която не съществува от 96-таДвата дисплей-а са напълно идентични-нищо ,че едната марка е немска а другата японска....Братята китайци не ебават,карат наред :D Та колега уточни ,че радиото не е оригинал,иначе си е чиста измама

Коментар

Колега , каквото трябва съм уточнил!!! Може да е китайско ,може ти да си китаец! Много ми е интересна логиката ти! Дисплея найстина е същия ,така като гледам!,И къде в цялата работа, видя китайската връзка?Те ти още една справка от нета!http://www.ebay.it/itm/Autoradio-Cla...item35b837a269

Коментар

ЧЕ ТО НОВО 120 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                        Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Има ли дистанционно?
                          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Не, няма!

Коментар

Това пише на табелката на сд то !

Коментар

Working...
                              X