Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам нов дигитален апарат Codac C142

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам нов дигитален апарат Codac C142

Апарата е нов без абсолютно никакви забележки.Комплект с кабел за данни и калъф.Има си и 2 гб мемори карта и батерии.Цената е твърдо и точно 100 лева.Изпращам по куриер. 0884262541*Купуван е от чужбина преди около 6 месеца,но не ми е влизал в употреба и затова се продава.Гаранция няма,оригиналната кутия ми е налична.

Кога е купуван?Остатъчна гаранция?Кутия, книжка?
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Някаква информация за фотоапарата ? Нещо мегапиксели, зуум
      Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
      Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
      Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Ето някои спецификации на апарата.От бързане съм ги пропуснал.Ако има допълнителни въпроси ми пишете.Сензор Сензор тип CCD Размер на сензора 1/2.5 Мегапиксели 10.1 MPx Оптика Оптично увеличение 3 x Цифрово увеличение 5 x Максимално фокусно разстояние 102 мм Минимално фокусно разстояние 35 мм

Коментар

Коментар

Може и на 2 плащания ако евентуалния купувач е от София и е съгласен разбира се

Коментар

Понеже нещо старите снимки не ми се отварят ги пускам пак.Цената няма да я намаля,защото не виждам причина да го правя.Опцията за 2 вноски си остава.

Коментар

Бартер за стоманени джанти с гуми 4х100 централен отвор!Трябва ми да стават за ровър/хонда.

Коментар

100 левчета за НОВ апарат колеги,в комплект Бартера си остава.Склонен съм да деля доставка по куриер.

Коментар

Подарявам зарядно за батериите АА към апарата.Цената си остава същата.Без договорки.В София го доставям на място.

Коментар

КОМЕНТАР!!!!

Коментар

Working...
                      X