Продавъм въпросното телефонче! Няма кой знае какви забележки - нормални следи от употребата. Софтуера си работи идеално! Досега не ми е спирал, забивал или прегрявал. Направих му хард ресет и е в положението в което го закупих. Батерията държи около 2 дена, ако го ползвате само за разговори. В комплекта има:- дата кабел- стилус във формата на перце за китара (закача се с връзка за телефона)- TV out кабел- слушалки - калъфче- малка стойка(закача се с кабел за телефона)- диск със софт. и упътване. Проблемите за който се сещам са 2 - -загубена писалка(стилус) - в ebay може да се поръча - излиза около 1-2 долара с доставка, като в комплекта има 3 писалки ако не се лъжа, има ги и тук за около 4-5лв. - другия проблем е в зарядното - изядено е от малко лошо лученце, порода "Джак Ръсел", на име Астро! Зарядното си работи, но е залепено с изолирбан! Мисля, че имам и други зарядни в къщи, но са по-малки и няма да заредят батерията докрай! Мисля че е това, утре ще кача снимки. А цената е 150лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам NOKIA 5800 XM - 150лв
Collapse
X
-
Ето ги и снимките!!! http://refuge3.snimka.bg/photos-from...73302.27037807Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Реклама
Collapse
Коментар