Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся си работа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся си работа

КОЛЕГИ молбата ми е следната ако някои знае някои сервиз който набира работници нека каже че положението вече е критично и не мислим че е само с мен търсим работа в jobs.bg на тука на там ама няма насекаде искът стаж ако някой знае нещо нека каже става на въпрос за работа в София МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНОГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Откаде си че говориш в множествено число? "мислим"Къде я търсиш тая работа в София ли?И за колко пари би се навил минимално и какво можеш?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
      Откаде си че говориш в множествено число? "мислим"Къде я търсиш тая работа в София ли?И за колко пари би се навил минимално и какво можеш?
      аз съм от дупница но живеем в софия турсим си работа в софия до сега сам съм си правил колата само ангренажа не съм си сменявал сам защото нямам прослувутите петички и бих работил за нещо от порядака на 800лв. или на твурда заплата + процент

Коментар

Не мога да разбера, как очакваш изобщо някой да ти обърне внимание?Първо се научи да говориш правилно.Второ,голями изисквания,за човек който сам си прави колата.Тука от форума 50% сами си правят колите.Я по-добре си седи в Дупница и си свиркай.

Коментар

стига бе,колега .знаеш ли какъв глад е по-провинцията.няма работа,няма пари хората са принудени да търсят работа в големите градове.ами я си представи че колегата има жена и дете кой да се грижи за тях?а що се отнася до колегата който търси работа-не му е мястото тук мой човек,а и това че сам си си сменил ангренажа не означава че разбираш от коли.не се обиждай,не знам какво можеш,ама колите не са като едно време и ако не изпреварваш времето и не мислиш една крачка напред не се захващай с това.има коли с по 12цил. за по 200-300 хил.лева една грешка може да ти струва много скъпо.иначе имам приятел който на скоро отвори сервиз в овча купел и търси свестни работници.напиши какво си учил,какво ти е хобито,какво си работил досега,работил ли си въобще в сервиз досега,какви ремонти извършвахте и т.н. пък ще видим.

Коментар

те в дупница така си говорят "че ходим на гарата да фанем автобусо"
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
              ИЗВИНЯВАМ СЕ СЛИВЕН вие как говорите че не мога да се сетя а

Коментар

работа

На скоро ми се наложи да търся работа на едни човек за всякаква работа търсиха автобиография дори и за миене на коли . Мисля че работодатели са нещо збъркани .Само един от всички поне от 60 места каза ела момче да видим какво можеш да правиш /ставаше въпрос за дърводелец /и така почна работа.На едно място работното време беше 24часа после 1 ден почивка .Аз ако си търся някой да ми работи веднага ще го сложа на машина да видим дали ще прави ключове или дали ще може да ремонтира патрон.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

niko.145 написа:
                  mitkosoft написа:
                  ИЗВИНЯВАМ СЕ СЛИВЕН вие как говорите че не мога да се сетя а
                  Говорим меко колега, но не ме е срам, пък и не се заяждам с тебе. Всеки край си има спесефичен говор
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ами, и аз съм от Дупница , но не говоря така, и след като не се заяждаш, и не можеш да помогнеш, не пиши глупости.Българска му работа! Човека иска помощ, а някои ще го изядат с парцалките.Е, и аз не се заяждам.
                    LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
                    LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
                    LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
                    FIAT STILO 1.6 16V 2002г.

Коментар

Working...
                    X