КОЛЕГИ молбата ми е следната ако някои знае някои сервиз който набира работници нека каже че положението вече е критично и не мислим че е само с мен търсим работа в jobs.bg на тука на там ама няма насекаде искът стаж ако някой знае нещо нека каже става на въпрос за работа в София МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНОГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся си работа
Collapse
X
-
Откаде си че говориш в множествено число? "мислим"Къде я търсиш тая работа в София ли?И за колко пари би се навил минимално и какво можеш?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Откаде си че говориш в множествено число? "мислим"Къде я търсиш тая работа в София ли?И за колко пари би се навил минимално и какво можеш?
Коментар
-
стига бе,колега .знаеш ли какъв глад е по-провинцията.няма работа,няма пари хората са принудени да търсят работа в големите градове.ами я си представи че колегата има жена и дете кой да се грижи за тях?а що се отнася до колегата който търси работа-не му е мястото тук мой човек,а и това че сам си си сменил ангренажа не означава че разбираш от коли.не се обиждай,не знам какво можеш,ама колите не са като едно време и ако не изпреварваш времето и не мислиш една крачка напред не се захващай с това.има коли с по 12цил. за по 200-300 хил.лева една грешка може да ти струва много скъпо.иначе имам приятел който на скоро отвори сервиз в овча купел и търси свестни работници.напиши какво си учил,какво ти е хобито,какво си работил досега,работил ли си въобще в сервиз досега,какви ремонти извършвахте и т.н. пък ще видим.
Коментар
-
работа
На скоро ми се наложи да търся работа на едни човек за всякаква работа търсиха автобиография дори и за миене на коли . Мисля че работодатели са нещо збъркани .Само един от всички поне от 60 места каза ела момче да видим какво можеш да правиш /ставаше въпрос за дърводелец /и така почна работа.На едно място работното време беше 24часа после 1 ден почивка .Аз ако си търся някой да ми работи веднага ще го сложа на машина да видим дали ще прави ключове или дали ще може да ремонтира патрон.
Коментар
-
Ами, и аз съм от Дупница , но не говоря така, и след като не се заяждаш, и не можеш да помогнеш, не пиши глупости.Българска му работа! Човека иска помощ, а някои ще го изядат с парцалките.Е, и аз не се заяждам.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар