Привет колеги,продавам безжични Блутут слушалки Нокия. Както сами може да се досетите говорим на най-висок клас слушалки с уникален звук и съвместими и с най - обикновените Китайски телефони. Звука който вадят ниже да се сравни само с DJ-ските, може да се говори с тях и по телефона без абсолютно никакъв проблем, имат вграден шумоизолатор, просто трябва да се видят за да се разбере за какво става въпрос. Ето ги спецификациите: http://www.nokia.bg/find-products/ac...headset-bh-604 Продавам ги защото ги купих и съм ги ползвал точно 4-пъти: 2-пъти за музика по за 20 минути максимум, и 2-пъти за ХендсФри. Най удобното нещо е че нямат кабели. Взех ги ноември месец от магазин на NOKIA в Италия. Продавам ги за 200лв., като по скоро съм склонен на бартер за нещо. Иска ми се някакво ДВД-за кола, или телефон на тази стойност,или каквото и да е,просто стоят и не ги поузвам,a са доста удобни и готини за подвижни хора които искат да са в час с технологиите. Зареждани са Един единствен път забравих да кажа,от тогава не се е налагало просто.Намират се в София, но могат да се видят и във Пловдив,предпочитам да ги дам лично за да няма изненади! КИКО-тел:0886069555/0896069555, скайп: kiko_bistrev8338 e-mail:kiko_bistrev@yahoo.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам:NOKIA Bh-604 Професионални слушалки
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар