Колеги, ако на някой му се намира непотребен въпросния телефон, готов съм да го оттърва от него. Може и безвъзвратно повреден, с счупен дисплей и т.н. Трябват ми здрави само корпуса и клавиатурата.Edit: за връзка с мен: ЛС или Skype: drumbg.Благодаря на Модераторите за корекцията!Грешен раздел. Преместена.Не е посочен начин за връзка с теб. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся GSM апарат Sony-Ericsson K800
Collapse
X
-
Re: търся GSM апарат Sony-Ericsson K800
ogi_d написа:Колеги, ако на някой му се намира непотребен въпросния телефон, готов съм да го оттърва от него. Може и безвъзвратно повреден, с счупен дисплей и т.н. Трябват ми здрави само корпуса и клавиатурата.Edit: за връзка с мен: ЛС или Skype: drumbg.Благодаря на Модераторите за корекцията!Грешен раздел. Преместена.Не е посочен начин за връзка с теб. Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
аз имам такъв телефон работещ и изправен... има нещо като лак на клавиатурата който е поокапал тук там но няма изтрито и при зарядното сивата лента по ръбовете вече е бяла....... 60лв с зарядно без карта просто я изгубих и не съм му купувалНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Колега и аз имам такъв. последно жена ми го използваше и ми каза че джойстика нещо неработел. иначе си работи даже му имам оригиналната кутия с всички документи. Ако те интересува мога да ти го дам примерно за 40лв. от София съм. ако имаш интерес пиши на ЛС.Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар