Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректен колега - zwicky

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Некоректен колега - zwicky

    Колеги искам да изразя моето разорочование и да ви предупредя всички от този форум да не пращате нищо било то по еконт или по друг куриер на колегата zwicky тъй като днес изгорях с 35 лева от Еконт. Да обобща за какво става на въпрос: Пуснах едни джанти 14-ки 4х108 за продан и въпросния колега ми писа лично съобщение да му пратя джантите по еконт до офиса на Колхозен пазар във Варна. Пратих ги на 13.01.2012 с наложен платеж 130лв както бях писал в обявата и пристигнаха на следващия ден събота във Варна. Мина събота мина неделя,понеделник вторник и от еконт ми се обадиха,че нямали контакт с получателя zwicky звъннах на дадения от него телефон 052623452 и ми вдигна жена питах я извинете много Ангел Панайотов търся и тя ми каза,че в момента го няма. Звъннах по късно и се свързах с него каза ми,че ще ги вземе до края на седмицата. Стана Петък писах едно лично: Колега кво стана взе ли ги джантите,а той ми писа,че нямал пари събота щял да плати такса за скалд и щял да ги вземе тази седмица. И така днес ми се обадиха от Еконт и ми казаха,че нямат връзка с получателя и че ако не ги вземе днес или не плати такса за склад ми ги изпращат обратно. Сега проверих в скайта на еконт вече са натоварени за София.Затова ви предупреждавам на колегата zwicky Ангел Панайотов с телефон 052623452 Да не изпращате нищо защото ще изгорите като мен с пари!!!

    #2
    всякви пердета има

    Коментар


      #3
      Аз разпродадох почти цялата Делта през Еконт. На два пъти изгарях по подобен начин.Първия път един колега от Търново не си взе фара, а втория път една колежка от Пловдив не отиде да си потърси странично стъкло.Гадно е така, щото се надяваш да вземеш някой лев, а в крайна сметка се оказва, че вместо да вземеш - трябва да платиш двупосочния куриер...Ако няма да си потърсите нещата, или нямате парите в момента - по-добре не поръчвайте нищо. Щото така набутвате колеги, които може да се надяват на тия пари.Обаче темата не е за тоя раздел и ще я местя!

      Коментар


        #4
        Колега напиши им никнеймовете да ги знаят и другите да не им пращат да се набутват защото на такива несериозници не трябва да се праща нищо

        Коментар

        Working...
        X