Купувам диапроектор от старите български Пионер 1 произвеждани в Панагюрище. Да няма липсващи части и да работи безупречно. Бих изкупил и филмчета за диапроектора, детски приказки. Връзка в тази тема или на лични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам диапроектор
Collapse
X
-
По принцип търся конкретно този модел, защото става дума за носталгична покупка . Ето такаизглеждаНа това отгоре се зарежда ролката с филмчето и ръчно с една врътка се превърта до следвашия кадър. В кутийките са филчетата. Не съм сигурен че може да показва диапозитиви. Можеш ли да пуснеш една снимка на твоите и ориентировъчна цена? Благодаря.
Коментар
-
Аз намерих и като твоя, и като онзи който съм пуснал снимка. Направи ми впечатление че твоя прави много по-малка картинка като размер спрямо другия. За съжаление детето не прояви никакъв интерес на този етап, така че скатах апаратите за след някоя година, но малко се съмнявам да се появи интерес...Из продавалника има един два дето се търкалят за продаване. В Русия пък продават модерни и сума ти приказки за всякакви възрасти. Явно там си е голяма мания. Нещо като 200лв си спомням че са там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар