Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам мощен LED фенер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам мощен LED фенер

Фенер с 3W CREE LED диодИзключително ярка бяла светлина- Зарядно за 220V;- Зарядно за 12V;- Черна подаръчна кутия;- 3W CREE LED- Влагозащитен;- Три режима на работа: икономичен, силен и мигащ (блиц) за привличане на вниманието;- Удароустойчив;- Зуум функция за регулиране на светлинния сноп;- Грапав корпус за по-добро захващане;- Работи с литиево- йонна акумулаторна батерия тип 18650/3.7V (акумулаторната батерия е включена в комплекта!);Спецификация:Големина: дължина:155мм диаметър:34мм диаметър на тялото: 30мм;Тегло: 160гр. (без батерии);Материал: алуминева сплавПокритие: титанСветодиод: CREE Q5Напрежение: 3.6-4.81VЗахранване: 1x18650Живот на батерията: 180 минути при напълно заредена батерияОбхват на осветяване: до 200 метраПродължителност на живот на CREE LED: 100 000 часа.Режим на работа:1. мощен2. икономичен3. светкавицаЦена: 25 леваРазполагам с 5 броя, при покупка и на петте ще има отстъпкаНаселено място: ПловдивКонтакти:- e-mail - edi134@abv.bg- skype - edii134
    Прикачени файлове

Re: Продавам мощен LED фенер

фенерчетата са чисто нови, фокусирани за близко карат 30-тина метра, за надалеч - около 150-200 метра1 брой продаден!

Коментар

Колега искам да те питам фенерите,които продаваш като този на първата,или като този на втората снимка са,че виждам да има доста разлика.И ако имаш от двата модела и двата ли имат ZOOM?Знаеш ли евентуално какво производство са?

Коментар

едни и същи са, надписите само са различни :D /първата снимка е илюстративна/, прозводството е от там откъдето идва всичката електроника вече . Тези които продавам имат "zoom"

Коментар

още 1 брой продаден

Коментар

хайде на фенерите :D

Коментар

Колегата е точен,фенерите си заслужават,аз самия си купих.Да се счита за побутване.....

Коментар

Мерси колега, LED фенерите вършат чудесна работа в много направления

Коментар

имам още фенерчета

Коментар

И аз получих моето и съм много доволен. Свети много силно. Колегата е точен и експедитивен.Успех колега.Лека вечер

Коментар

И аз имам фенерче вече. Свети много силно и батерията издържа доста време. Колегата е много точен и коректен.

Коментар

Здрасти колега, имаш ли още фенерчета? Ако имаш искам още едно. Имаш данните ми, от предишната пратка.Лека вечер

Коментар

Working...
                        X