Здравейте ,колеги...Дойде време да се разделя с вярната машина!Та...Продавам плосък монитор CTX FP700 17"...Произведен е януари 2003г. и май от тогава е в мен...Причината за продажбата е ,че си взех LED монитор и този ми става излишен ,пък и заема място...Характеристиките не ги знам с точност ,но на резолюция 1024х768 поддържа 85Hz...Но до последно работеше на 1280х768 ,но мисля че на 75 Hz...Никога не съм имал проблем с него и е много запазен...Редовно съм си го забърсвал с влажно парцалче ,при изключен монитор...То ще се види и от снимките де...Давам го и със захранващия кабел и кабела за видеото ,който си е постоянно свързан за него Снимките са от преди малко ,така че описван реалното състояние на монитора!За цена не съм мислил ,а и не знам как вървят тези монитори...Но мисля че една цена от 45-50 лева е приемлива в предвид състоянието на монитора...За връзка : На ЛС или на тел. 0896 80 40 59 - Симеон...Мониторът е в Пазарджик и за предпочитане е купувачът да е от региона ,за да не се праща по куриер и да стане беля...Но мога да го изпратя и по Еконт ,но САМО И ЕДИНСТВЕНО на отговорността на купувача!!!Да няма после "Ти ми пращаш счупен монитор!"...Така че куриерите не са за предпочитане...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ CRT монитор CTX FP700 17"
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар