Здравейте ,колеги...Дойде време да се разделя с вярната машина!Та...Продавам плосък монитор CTX FP700 17"...Произведен е януари 2003г. и май от тогава е в мен...Причината за продажбата е ,че си взех LED монитор и този ми става излишен ,пък и заема място...Характеристиките не ги знам с точност ,но на резолюция 1024х768 поддържа 85Hz...Но до последно работеше на 1280х768 ,но мисля че на 75 Hz...Никога не съм имал проблем с него и е много запазен...Редовно съм си го забърсвал с влажно парцалче ,при изключен монитор...То ще се види и от снимките де...Давам го и със захранващия кабел и кабела за видеото ,който си е постоянно свързан за него
Снимките са от преди малко ,така че описван реалното състояние на монитора!За цена не съм мислил ,а и не знам как вървят тези монитори...Но мисля че една цена от 45-50 лева е приемлива в предвид състоянието на монитора...За връзка : На ЛС или на тел. 0896 80 40 59 - Симеон...Мониторът е в Пазарджик и за предпочитане е купувачът да е от региона ,за да не се праща по куриер и да стане беля...Но мога да го изпратя и по Еконт ,но САМО И ЕДИНСТВЕНО на отговорността на купувача!!!Да няма после "Ти ми пращаш счупен монитор!"...Така че куриерите не са за предпочитане...

Коментар