Тези модели на NOKIA са толкова често имитирани, че вече дори съм виждал 1/1 имитация. Само един етикет крие измамата и всеки твърди "ма не мога да махна етикета, че ще загубя гаранцията/автентичността". Дори има "специалисти", които са се вътрили мощно с ментаците. Дори за познавач - шанса да се излъже е голям. А в Ментел дори не виждам как могат да докажат, че не е ментак. При последното менте, което ми мина през ръцете сервизните кодове *#0000# и *#92702689# работеха, но не сработи ресета на фабричните настройки *#7780#. Допълнително - оригиналът си е тежичка машинка , а ако се предлага с опаковка - тя не включва магнитни закопчалки.
колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефона
колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефона
Мен не са ме прецаквали с телефон слава богу. Просто описвам как се разпознава за някой евентуален мераклия да се сдобие с нефункционален, тежък, но представителен телефон. Ако искаш скоро да се оттървеш от тоя телефон му свали цената на 200-240лв. защото за скрап ще ти го платят по-евтино. Не коментирам цена, давам само търговски съвет!
сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено е
сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено е
Колега цената за която е купен е без значение ,а е важно за колко ще го продадеш - И кола да купиш от магазина чисто нова и на излизане от салона искаш да я продадеш цената няма да е такава,така че колега имайки в предвид масовото безпаричие в БГ едва ли някой ще даде за този телефон тези парички,а ще предпочете да си купи нов лаптоп или много по добър телефон.Нищо лично колега спрямо теб,просто изразявам фактите от живота.УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА.P.S- Да се счита за ъп поста ми
Успех мога само да ти пожелая. И да не забравиш да почерпиш приятелите си, ако успееш да му вземеш цената, която искаш!
Батенце,цените на този телефон втора ръка са около 500лв макс 600 но трябва да е като нов.При нас има 2 на витрина по 400-450 лв и никой не ще да ги погледне
то и този само го гледат,никой го неще ,но като си дал толкова много пари,и не ти се свиди да го дадеш за 200 лв нали разбирате,че ще му се свали цената още е повече от ясно.Но въпроса е че аз не съм закъсал за пари че да го дам без тях,по добре да си седи вкъщи
Коментар