..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам телефон Nokia 8800 Carbon arte
Collapse
X
-
Тези модели на NOKIA са толкова често имитирани, че вече дори съм виждал 1/1 имитация. Само един етикет крие измамата и всеки твърди "ма не мога да махна етикета, че ще загубя гаранцията/автентичността". Дори има "специалисти", които са се вътрили мощно с ментаците. Дори за познавач - шанса да се излъже е голям. А в Ментел дори не виждам как могат да докажат, че не е ментак. При последното менте, което ми мина през ръцете сервизните кодове *#0000# и *#92702689# работеха, но не сработи ресета на фабричните настройки *#7780#. Допълнително - оригиналът си е тежичка машинка , а ако се предлага с опаковка - тя не включва магнитни закопчалки.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
..
колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефонаФиат Типо 1.4 i
Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks
Коментар
-
Re: ..
montero881988 написа:колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефонаSteliyan's Life!
Коментар
-
montero881988 написа:сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено е
Коментар
-
montero881988 написа:сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено еSteliyan's Life!
Коментар
-
..
то и този само го гледат,никой го неще ,но като си дал толкова много пари,и не ти се свиди да го дадеш за 200 лв нали разбирате,че ще му се свали цената още е повече от ясно.Но въпроса е че аз не съм закъсал за пари че да го дам без тях,по добре да си седи вкъщиФиат Типо 1.4 i
Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар