Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам телефон Nokia 8800 Carbon arte

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

..

Фиат Типо 1.4 i
    Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

Коментар

..

айде на телефончето
      Фиат Типо 1.4 i

Коментар

..

700 лв нова PROMO ЦЕНА ,айде хора
        Фиат Типо 1.4 i

Коментар

Тези модели на NOKIA са толкова често имитирани, че вече дори съм виждал 1/1 имитация. Само един етикет крие измамата и всеки твърди "ма не мога да махна етикета, че ще загубя гаранцията/автентичността". Дори има "специалисти", които са се вътрили мощно с ментаците. Дори за познавач - шанса да се излъже е голям. А в Ментел дори не виждам как могат да докажат, че не е ментак. При последното менте, което ми мина през ръцете сервизните кодове *#0000# и *#92702689# работеха, но не сработи ресета на фабричните настройки *#7780#. Допълнително - оригиналът си е тежичка машинка , а ако се предлага с опаковка - тя не включва магнитни закопчалки.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

..

колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефона
            Фиат Типо 1.4 i

Коментар

..

Фиат Типо 1.4 i

Коментар

....

Фиат Типо 1.4 i

Коментар

..

Фиат Типо 1.4 i

Коментар

Re: ..

montero881988 написа:
                    колега незнам на какво си попадал и как са те прецакали,но аз не съм тръгнал да прецаквам никой,казвам за какви пари е купуван,от къде е купуван,има си код по който може да се докаже от къде действителност е телефона и че не е реплика.Да определено си е тежък телефона
                    Мен не са ме прецаквали с телефон слава богу. Просто описвам как се разпознава за някой евентуален мераклия да се сдобие с нефункционален, тежък, но представителен телефон. Ако искаш скоро да се оттървеш от тоя телефон му свали цената на 200-240лв. защото за скрап ще ти го платят по-евтино. Не коментирам цена, давам само търговски съвет!
                    Steliyan's Life!

Коментар

..

сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено е
                      Фиат Типо 1.4 i

Коментар

montero881988 написа:
                        сигурно само ти ги разпознаваш тия телефони :D ,цената няма как да му се свали на тая смешна цена която каза ти,имайки предвид за колко пари е купуван,почти не е ползван ,всичко му работи,и 100 % не е реплика,проверено е
                        Колега цената за която е купен е без значение ,а е важно за колко ще го продадеш - И кола да купиш от магазина чисто нова и на излизане от салона искаш да я продадеш цената няма да е такава,така че колега имайки в предвид масовото безпаричие в БГ едва ли някой ще даде за този телефон тези парички,а ще предпочете да си купи нов лаптоп или много по добър телефон.Нищо лично колега спрямо теб,просто изразявам фактите от живота.УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА.P.S- Да се счита за ъп поста ми

Коментар

montero881988 написа:
                          Успех мога само да ти пожелая. И да не забравиш да почерпиш приятелите си, ако успееш да му вземеш цената, която искаш!
                          Steliyan's Life!

Коментар

..

не мен трябва да ме почерпят,защотото е на мойта приятелка този телефон,аа цената ще е в този диапазон
                            Фиат Типо 1.4 i

Коментар

Батенце,цените на този телефон втора ръка са около 500лв макс 600 но трябва да е като нов.При нас има 2 на витрина по 400-450 лв и никой не ще да ги погледне
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

..

то и този само го гледат,никой го неще ,но като си дал толкова много пари,и не ти се свиди да го дадеш за 200 лв нали разбирате,че ще му се свали цената още е повече от ясно.Но въпроса е че аз не съм закъсал за пари че да го дам без тях,по добре да си седи вкъщи
                                Фиат Типо 1.4 i

Коментар

Working...
                                X